|
![]() |
#1 |
Reputacja: 12
|
![]()
Strasznie drastycznie się zaczęło. Jakim cudem matka ma 40 lat?!
Rozmowa matki z córką, nie jest zbyt realna. Jak ja bym powiedział, że nie chcę firmy moich rodziców to mama dała by mi kazanie na temat życia i jak trudno zarobić pieniądze, a nie wyrzucała z pod dachu i nie dawała wieści o tacie -.- Siostra bliźniaczka miała by raczej urodziny w tym samym dniu co Jess. Aha. Najpierw piszesz "Kopę lat" Potem "kilka miesięcy"? ![]() Jess- Lyss czy tylko mi się wydaje, że są to bardzo podobne imiona ? Strasznie surowi rodzice . To chyba ci z programu "Surowi rodzice" n Tvn ![]() Wg mnie to tyle... ![]() Zaczynaj, zaczynaj. ![]() ![]() Sam jestem jednym z nowszych użytkowników. ![]() Ostatnio edytowane przez Alcioo :33 : 08.11.2012 - 19:57 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Reputacja: 10
|
![]()
A mnie się podobało
![]() Czasem akcja musi być trochę naciągnięta, w końcu to nie książka popularnonaukowa, tylko zwykła gra. Też naciągam pewne fakty, przecież połowa mojej historii Cindy&Mandy to zbiegi okoliczności, chociaż staram się każdy z nich jakoś logicznie wytłumaczyć. Jeśli mamusia ma nierówno pod sufitem (a niektórzy mają, oj, mają!), to owszem, mogła wyrzucić córki z domu. Naturalnie można było rozbić ich rozmowę na dwie czy trzy inne, podczas których dziewczyna nadal by protestowała, ale czy chciałoby nam się tyle czytać o tym samym? Dużych niedopatrzeń nie widzę, widocznie trafiłam już na wersję poprawioną, bo teraz z wiekiem sióstr jest wszystko w porządku. Siostry są śliczne. Jak na typowe OJSG, jest ciekawie. Tylko ten "najlepszy taksówkarz w mieście" mnie rozbił ![]() ![]() Cytat:
Podobne imiona są często spotykane wśród bliźniaczek, a przed edycją tekstu dziewczyny nimi były. Moje Cindy i Mandy też nie dostały podobnych imion przypadkiem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|