|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
A wiecie co mnie denerwuje ? To, że z jednej strony dużo dodali do the sims 3 - grafika, wielkie otoczenie a z drugiej strony zabrali najlepsze czyli np. nagrody, które dostawało się za ukończenie pracy w the sims 2 (pamiętam jak zawsze się nie mogłam doczekać na to czego nie można było kupić). Dobre jest otoczenie bo wszystko jest realistyczne ale graj tu 5 osobową rodzinką kiedy jesteś np. strażakiem i musisz mieć cały czas na oku jednego sima.. a co z resztą ? Jak ktoś nie lubi wolnej woli to musi latać myszką z domu na inną parcelę hah. Denerwują mnie też interakcje simów. Powiedzmy, że simka zaprasza do domu przyjaciółkę. I co dalej ? Stoją jak kołki a jedyne co mogą robić ciekawego to bitwa na poduszki. A gdzie siadanie w piżamie z kubkiem w ręku i ploty ?
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Mnie się nie podobają interakcje. Np. dajmy na to, że przychodzi chłopak do domu dziewczyny a ona zamiast powitać buziakiem podaje mu rękę jakby mieli omawiać sprawy biznesowe xD
Lub rodzice, przychodzisz ich odwiedzić i tak samo, zamiast np. się przytulić albo powiedzieć jakieś "siema" ![]() Dobrze, że chociaż w 4 skupia się na tych właśnie interakcjach. O, też by było fajnie, gdyby Simsy nakrywały do stołu przed jedzeniem, albo wyjmować naczynia z szafek. Ale tak naprawde to żeby opisać co jest denerwujące, musiałabym napisać o tym felieton na dwie strony ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
O to, to! Czy naprawdę tak wita się bliskie osoby? Kolejna sprawa - przebieg spaceru z małym dzieckiem. Bardzo mi przeszkadza kiedy Sim idąc dróżką która ma nierówności co chwile wyjmuje dziecko z wózka i wkłada z powrotem. Brak mi także interakcji z Dwójki ![]() Ale... i tak je lubię ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() Cytat:
Do listy denerwujących rzeczy dopisuję propozycje randek (co dochodzi z dodatkiem ,,Cztery Pory Roku''). Wyjątkowo irytująca sprawa. W dodatku telefony z propozycjami u mnie w grze dzwonią najczęściej w nocy, co budzi moich simów. Nie wystarczy po prostu nie odbierać, bo ja zawsze mam nadzieję, że ten telefon jest ważny. ![]() Ale jak odbieram i znów wyświetla mi się zaproszenie na randkę, szlag mnie trafia. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|