![]() |
#391 |
Reputacja: 10
|
![]()
hello Liv. Long time no see. Anglistyka?
Co do total control i emocji tudzież inteligencji simów, uważam że jedno drugiego nie wyklucza. Tak jak w przypadku Ms Pearson i jej Sophie, Ollie i Andre- ona decyduje co wpływa na nastrój kontrolowanych przez nią ( nas ) simów. I o to mi chodzi mentosiku, żebym mogła decydować i kontrolować moich simów. samo wyłączenie starzenia nie załatwia sprawy . w trójce, jak ktos zauważył ,wystarczy zmienić rodzinkę i już w poprzedniej rodzinie dzieją sie dziwne rzeczy. Zdaję sobie sprawę że otwarte otoczenie wymusza zmianę sposobu gry. Mnie osobiście nie przeszkadzało to w dwójce że koledzy ze studiów np ,różnili się wiekiem po pewnym czasie. Potrafiłam to kontrolować. Ale po prostu kocham moje dwójkowe simy i mogę grze wiele wybaczyć. A jak bedzie w czwórce? Zobaczymy. Co do dziedziczenia cech nie sądzę żeby maxis bawił się w Mendla. Wystarczy że podrasuje dobrą robotę jaką wykonał w dwójce i bedzie ok. Tyle lat gram w dwójkę i wciąż nie znam wszystkich tajników tej gry. Ciagle mnie zaskakuje. Jest to po prostu tak skomplikowana gra. Nie znam sie nic a nic na technicznej stronie tego typu gier ale na chłopski rozum jasne jest że potrzeba by było jakiegos super komputera żeby uciagnął grę naśladującą życie w sposób jakiego oczekują niektórzy z was, wypowiadających się na tym forum. Bardzo jestem ciekawa jakie naprawde będą nowe simy. Zapowiadają się interesująco.
|
![]() |
#392 |
Reputacja: 14
|
![]()
a ja bym wolał, żeby simowie się starzeli wszędzie, czy to w domu, czy na studiach, czy w podróży. I żeby można było przełączać się pomiędzy simem na studiach/w podróży a rodziną (wiem, niektórzy powiedzą, że ekran ładowania, ale przecież nie każdy musi korzystać z tego...)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#393 | ||||||||||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Tak, znowu weszłam na MTS i niektórzy tam wręcz piszą, że dopóki nie przywrócą opcji wyboru stylów, nie kupią gry. W sumie dobry pomysł na bojkot. Cytat:
Cytat:
EDIT: Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 22.08.2013 - 20:51 |
||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
|
![]()
No właśnie...
Ta okolica wzorowana na Nowym Orleanie to na pewno otoczenie "umiarkowane", ciekawe, jakimi miejscami będą inspirowane pozostałe dwa. Byłoby super, gdyby chłodną okolicę zrobili w stylu któregoś z państw Półwyspu Skandynawskiego. W jednej części Karlskrony są nawet takie malusie domeczki w słitaśnych kolorach, bardzo w stylu ts4 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#395 | |
|
![]() Cytat:
![]() Wysokość ścian i okien, zaokrąglone ściany, łamane schody. Na pewno kupię. Chciałabym, żeby postacią nadnaturalną w podstawie byli kosmici. W trójce zdecydowanie pojawili się zbyt późno, tak samo jak zmiany pogody i pory roku. A z tym podzieleniem okolicy na klimaty, to mi sie sims wakacje skojarzyły Ostatnio edytowane przez Mamełe : 22.08.2013 - 21:04 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
|
![]()
Wszyscy marudzą o opcji tworzenia stylu, ale chyba tylko nie ja
![]()
![]() |
![]() |
#397 |
Reputacja: 14
|
![]()
upup, no domyślam się
![]() scavo, ja też nie marudzę ![]() ![]() Co do postaci nadnaturalnej w podstawie to ofc liczę, że będzie coś więcej niż duch ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Mroczny Pan Skromności : 22.08.2013 - 21:08 |
![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
|
![]()
Właśnie obejrzałam ten cas gameplay i podejrzewam, że nie ma opcji edytowania jednego oka. Wiem, że może się to wydawać zupełnie zbędne, ale fajnie by było móc zrobić sima w stylu Szalonookiego
![]() edit: Czy tylko ja jestem antyfanką kosmitów? ![]() Chociaż ja to tak ogólnie nie lubię kosmitów, nie tylko w simsach ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
|
![]()
Nie no. Dla mnie MUSZĄ być różne tekstury! Ja chcę się ubrać jak fashionistka z Nowego Jorku, geometryczne wzory, krata itd. Zawsze, przy każdej rodzinie, każdym simie używam tej opcji. Może dodadzą. A właściwie OBY dodali.
![]() |
#400 |
Guest
|
![]()
Wszystkie przedstawione funkcje pokazują grę w wersji Alpha, jest to bardzo wczesna wersja gry nie pokazuje w pełni finalnej wersji gry tylko zrobione namiastki, mała ilość ubrań, fryzur czy pokazanych domków jest specjalnie zaaranżowana po to aby fani nie pisali że już widać bugi oraz coś jest niedokończone.
Wygląd simów to także alpha i wszystko może być zmienione. W The Sims 3 jest ukazane miasto The Sims 4 nocą, dokładnie w ostatnim dodatku do gry "Skok w Przyszłość" i.imgur.com/a3xv037.jpg Ostatnio edytowane przez Damian : 22.08.2013 - 21:45 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 14 (0 użytkownik(ów) i 14 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|