![]() |
#1381 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam problem z warsztatem. Po prostu nie chce się włączyć. Nic się nie dzieje, nie pokazuje ale w menedżerze zadań pokazuje że jest włączony... Usuwałem pliki cache chyba 100 razy :c Co mam zrobić ?
![]() |
|
![]() |
#1382 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Najpierw przenieś folder SavedSims w bezpieczne miejsce. Spróbuj uruchomić.
Możesz też usunąć/przenieść w inne miejsce (jeśli nie chcesz czekać, aż obrazki ubrań na nowo się wygenerują) plik CASThumbnails z Thumbnails. Jeśli nie pomoże, to coś z plikami w Downloads jest nie tak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1383 |
Reputacja: 11
|
![]()
Jeśli rady Liv nie poskutkują, to radziłabym Ci jeszcze po prostu... czekać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1384 |
|
![]()
Nie wiem czy był już taki problem, jeślli tak to przepraszam.
Od 2 - 3 dni kiedy chcę załączyc simsy, pokazuje się okienko, ładuje się, i pojawia się coś takiego: [IMG]http://i39.************/2pycav4.png[/IMG] Nigdy nic takiego nie miałam, nie wiem co może być tego przyczyną. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1385 |
|
![]()
@up: też to mam
![]() ![]() @Liv: Spróbuję to zaraz zrobić c: Napisze ci na priv co i jak. @Malin: Wątpię by to była wina CC, chociaż mam ponad 22 tys. ale przedwczoraj jeszcze działało, od wczoraj już nie. A nic nowego nie instalowałem jeszcze ![]()
![]() |
![]() |
#1386 |
Moderatorka Emerytka
|
![]()
Jak po 20 minutach nie będzie się chciał załadować, to wtedy czystka w Downloads, bo coś zaczęło Ci szwankować.
Jeju, ja już zapomniałam, że jest coś takiego jak Launcher... ![]() Sam plik startowy Launchera mam zresztą usunięty ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1387 |
|
![]()
Cooo ? Czyszczenie Downloads ? :ooo Nie xD
EDIT: Dobra, zrobiłem taki trik że zrobiłem reinstall i działa c:
Ostatnio edytowane przez scavo : 25.08.2013 - 22:30 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1388 |
Reputacja: 12
|
![]()
Wchodząc na ModTheSims zauważyłam wielki napis: Can't play Sims 2 suddenly because of a browser or connection error when you open the launcher? EA broke it - so learn how to bypass the launcher and get back to playing!
Odsyłają do takiego linku: http://simswiki.info/wiki.php?title=...ssing_Launcher Więc nie jest to wina użytkownika, ale EA ![]() Uważam, że dobrym pomysłem było by napisanie instrukcji. Sama już nie wiem czy można tłumaczyć kogoś instrukcję czy nie. Jeżeli można, to mogę to przetłumaczyć i zapostować jak indywidualny post. Ostatnio edytowane przez revallsay : 26.08.2013 - 08:33 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1389 |
Moderatorka Emerytka
|
![]()
Launcher odsyłał do oficjalnej strony The Sims 2, a ze ta już nie istnieje, to są takie cyrki
![]() Jeju, przecież w moim poście podałam sposób, w jaki można sobie z nim poradzić ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1390 |
Reputacja: 12
|
![]()
Chodzi mi o to, że to może się nagminnie pojawiać - piszą o tym na Modzie. Mi się tak nie dzieje, ale jak komuś innemu będzie się działo, to napisze tutaj itd... To może Ty napisz ten swój sposób. Nic nie nakłaniam, być może tylko ten MTS myli.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 26 (0 użytkownik(ów) i 26 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|