![]() |
#11 | ||||||
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Temat Wam się ewidentnie nie podoba - a dla mnie służy do zabrania sygnatury.
Bo nie godzę się na chamstwo. A w tym miejscu chciałam napisać kilka słów o kilku użytkownikach i przy okazji ich pozdrowić ![]() - niektórzy z Was naprawdę imponują mi swoją dojrzałością (i nie ma to związku z wiekiem kalendarzowym. Przy okazji pierwszej zawieruchy miałam okazję poznać bardzo fajnych ludzi - ukłony w tym miejscu dla Kędziorka, ale także dla Morgany, która dała się poznać od najlepszej strony - przepraszam, że to wyciągnę Morgano, ale zaczęłaś mi imponować, gdy dostałaś ode mnie warna ![]() Don - który miałeś bardzo skomplikowany nick, którego nowy styl frum nie był w stanie przyswoić ![]() ![]() Dziurawcu Skąpolistny, który pewnie nawet tego nie przeczytasz, bo trzymasz się z daleka od takich gupich kłótni - jesteś bardzo specjalną osobą i często o Tobie myślę ![]() Dżin. - pan od M jak Mieszkanie - a pamiętam Twoje początki ![]() ![]() Meryam - lubię czytać Twoje posty - są wyważone, przedstawiasz swoje zdanie w kulturalny sposób ![]() Mroczny Pan Skromności - pewnie już masz kaloryfer na brzuchu od tych pompek ![]() Caseum - dzięki za naprawianie gupich błędów, nauczenie mnie wielu rzeczy... Liv - a mi cały czas brakuje w załodze kogoś, kto nie będzie się bał dawać warnów i banów za przewinienia. Powtarzam to po raz setny - czasami jestem za miękka i ponoszę wielką odpowiedzialność za zamęt na forum, bo w porę nie wyciągnęlam odpowiednich konsekwencji. A teraz Wy musicie się przeze mnie denerwować. I dzięki Ci za rozmowy na gg ![]() Zelkuś - jedna z fajniejszych moderatorek, która pewnie jest teraz w szoku, w jaką stronę forum poszło, a tak ją chciałam mieć w ekipie... Perpexlite - uśmiech dla Ciebie, a Ty Nightfall - witaj z powrotem ![]() Na Gingersa zrzuciłam część swoich obowiązków i facet zrezygnował. Nie dziwię się. Odpowiadał na trudne pytania, a to nie służy popularności. Zresztą (przepraszam Livciu - modzie żyleto - nie miej mi za złe, że to wywlekam) Liv była w podobnej sytuacji - ta/ten zły co daje bany/warny i nie pozwala dyskutować. Teraz niestety tę funkcję przejmuje Ilona, która wierzcie mi - jest dla mnie cudowną osobą, ale teraz każdy jej temat i pomysł będzie wyśmiewany. Chyba na forum nie powinno być demokracji. A już najbardziej przybiła mnie jedna dyskusja... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Po prostu mi cholernie przykro, że niektórzy tylko w ten sposób potrafią dyskutować. I z chęcią także bym zrezygnowała z funkcji - bo nie lubię martwić się i płakać (OMG - właśnie taka jestem miętka, bo naprawdę, naprawdę mi przykro. Ostatnio edytowane przez Björk : 03.10.2013 - 21:16 |
||||||
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|