|
![]() |
#1 |
P³eæ: Mê¿czyzna
Reputacja: 10
|
![]()
1. Dlaczego chcesz wzi±æ udzia³ w konkursie?
Bo w sumie nigdy nie startowa³em w podobnym konkursie a dodatkowo mo¿esz uda mi siê lepiej poznaæ co po niektórych u¿ytkowników dodatkowo powiem ¿e patrz±c sie na wszystkie edycje tej zabawy,zauwa¿y³em ¿e jest ona bardzo ciekawa ![]() a pozatym jako uczeñ do¶æ s³abej szko³y,czasu mam naprawdê du¿o ![]() 2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz? posiadam wszystkie czêsci The Sims 2 lecz niestety obecnie nie mogê w nie graæ,z powodu braku czytnika dvd! co odrazu kasuje mnie z mo¿liwo¶ci robienia zadañ pod The Sims! 3. Jakie umiejêtno¶ci posiadasz? posiadam takie zdolno¶c jak Priv,coraz lepiej mi wychodzi pisanie tekstów na ocenê itd... jestem kreatywny je¶li chodzi o takie sprawy,wiêc zglaszam sie do zadañ literackich w nich czuje sie najlepiej ![]() bym zapomnia³ mogê pomagaæ tak¿e w przerabianiu zdjêæ,bo to te¿ jako tako umiem ![]() i podpowiadaæ jak w czym¶ bêdzie problem ![]() Bardzo proszê o rozpatrzenie mojego podania o bycie w dru¿ynie z Privci± :* Ostatnio edytowane przez Perplexité : 12.11.2013 - 04:53 |
![]() |
|
![]() |
U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 2 (0 u¿ytkownik(ów) i 2 go¶ci) | |
Narzêdzia w±tku | |
Wygl±d | |
|
|