![]() |
#17 |
Sk±d: z Afganistanu
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 10
|
![]()
1. Dlaczego chcesz wzi±æ udzia³ w konkursie?
Ostatnio mam trochê wolnego czasu, jednak trudno mi go sensownie wygospodarowaæ, wiêc maj±c w perspektywie konkurs i okre¶lone zadania, by³abym w stanie produktywnie spêdzaæ czas. Zreszt± uwa¿am, ¿e jest to dobra zabawa, choæ nie bra³am udzia³u w zesz³ym roku. No i generalnie konkursy tutaj na forum s± udane i ciekawe, wiêc z chêci± podejmê siê paru wyzwañ. 2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz? Aktualnie posiadam tylko The Sims 3: The Sims 3 The Sims 3 Wymarzone Podró¿e The Sims 3 Kariera The Sims 3 Po Zmroku The Sims 3 Pokolenia The Sims 3 Zwierzaki The Sims 3 Zostañ Gwiazd± The Sims 3 Nie z tego ¦wiata The Sims 3 Cztery Pory Roku The Sims 3 Skok w Przysz³o¶æ Akcesoria: Szybka Jazda Impreza w Plenerze 3. Jakie umiejêtno¶ci posiadasz? Najpewniej czujê siê w tworzeniu simów, robieniu zdjêæ w grze, budowaniu oraz pisaniu. Zdecydowanie w tych dziedzinach mogê siê wykazaæ, choæ gusta bywaj± ró¿ne. Na forum mo¿na zobaczyæ wiele moich prac zwi±zanych w³a¶nie z tymi umiejêtno¶ciami, je¶li tak wynio¶le mo¿na je nazwaæ. Ewentualnie mogê edytowaæ/nakrêciæ/zmontowaæ film, ale w tym jestem nieco gorsza. |
![]() |
U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
Narzêdzia w±tku | |
Wygl±d | |
|
|