|
![]() |
#1 |
Sk±d: Hidden Springs
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 10
|
![]()
1. Dlaczego chcesz wzi±æ udzia³ w konkursie?
Podoba mi się inicjatywa i chcę sprawdzić jak mi pójdzie w wykonywaniu różnych zadań ![]() Bardzo lubię też pracę w grupach ![]() 2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz? The Sims 2, Osiedlowe Życie, Zwierzaki, Własny Biznes, Podróże The Sims 3, wszystkie dodatki, Luksusowy Wypoczynek, Miejskie życie, Nowoczesny Apartament, Film 3. Jakie umiejêtno¶ci posiadasz? Tworzenie Simów, ew. budowanie domów, robienie zdjęć, ew. obróbka zdjęć ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez ajditia : 12.11.2013 - 17:59 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
P³eæ: Mê¿czyzna
Reputacja: 10
|
![]()
1. Dlaczego chcesz wzi±æ udzia³ w konkursie?
Bra³em udzia³ w tym konkursie 2 lata temu (zlecia³o jak z bicza strzeli³!) i bardzo mi³o go wspominam. Skoro jest okazja, to czemu by jej nie powtórzyæ? ;] 2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz? TS3 3. Jakie umiejêtno¶ci posiadasz? Ponoæ przejawiam zdolno¶ci literackie, tote¿ w czasie trwania zadania sprawdzaj±cego talenty pisarskie móg³bym skleciæ co nieco. Ewentualnie mogê zrobiæ zdjêcia i je po swojemu obrobiæ. Innych talentów czy zdolno¶ci nie przejawiam, a przynajmniej o tym nie wiem ;D *Nie mogê umotywowaæ tej pro¶by niczym innym, ni¿ sentymentem i szczerze w±tpiê, by zosta³a ona pozytywnie rozpatrzona (dodatkowo maj±c na uwadze fakt, i¿ do tej dru¿yny chce nale¿eæ tyle osób xD), ale kieruje mn± w³a¶nie pewnego rodzaju sentyment do tego konkursu i nie powiem, ¿e nie zale¿a³oby mi, ¿eby ponownie znale¼æ siê w Powietrzu na czas jego trwania ;] + Livka chcia³aby byæ ze mn± w dru¿ynie, a ja chcia³bym byæ w dru¿ynie z Livk± - nie rozdzielajcie nas :< Ostatnio edytowane przez Nightfall : 12.11.2013 - 19:35 |
![]() |
![]() |
U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
Narzêdzia w±tku | |
Wygl±d | |
|
|