|
|
#11 | ||||||||||||||
|
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
Cytat:
![]() Cytat:
"Swój swojego poznał". Zajrzałam niedawno do nich i Zeni ma w aspiracjach zablokowane "mieć niemowlę" xD Może faktycznie Fryda (i K. w sumie też...) doczeka się braciszka albo siostrzyczki xD A Klementynka... Nad jej historią muszę jeszcze pomyśleć, tzn. dopracować szczegóły I jakoś sprytnie połączyć to z tym, co się będzie działo u Nikonieckich. Nie będzie miło i fajnie ![]() Cytat:
No dobrze, to o tym, co się stało z burmistrzem (zaczniemy od "backstory", czyli od rodziny żony Esiego, Nory - w końcu to kuzynka Anabelle! ) będzie przez kilka najbliższych odcinków ![]() Dzięki za komentarz ![]() Cytat:
Cytat:
Gdybym chciała, żeby Katia i Hirek byli razem, stworzyłabym ich jako parę! Skoro tyle lat się przyjaźnili i nie wpadli na to, że sensowniej byłoby, gdyby się ze sobą związali, to najwyraźniej nie byli sobie przeznaczeni! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Co do Anabelle... Myślę, że Ty i reszta czytelników będziecie zaskoczeni ![]() Cytat:
![]() [size=1]Też nie wspominałam, ale Asiek i Madeline w końcu wzięli ślub, jeszcze kiedy Anabelle była nastolatką )Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ktoś jeszcze?
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |