| 

| 
		#1 | 
| 

Reputacja: 10 

| 

Aktualna rodzina:http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=66731&page=6 [IMG]http://i62.************/34ys67t.jpg[/IMG] Przedstawiam wam moją rodzinkę : Shin'a i Asunę. Są parą i razem postanowili studiować na kierunku : Wychowanie fizyczne. Marzeniem Shin'a jest zostać gwiazdą sportu, natomiast Asuna woli mieć ogromną rodzinę! Pierwszy widok akademika: ![]() Nauka nauką, ale na zabawę też trzeba znależć czas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [img]http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/842/b75z.jpg[/imgl] Zachcianka na karaoke: ![]() ![]() ![]() Trzeba zarobić punkty w grupie Ważniaków : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Impreza z sokiem : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wykłady, sądząc po minach ciężko przędzie : ![]() ![]() ![]() ![]() No i Shin przyspał ![]() ![]() Zajęcia praktyczne: ![]() ![]() ![]() "Znowu zaspałem" ;( ![]() "Najpierw masa potem rzeźba" : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i do łóżeczka : ![]() Kolejny dzień spędzony przy kręglach z dziewczyną ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I znowu bilard : ![]() ![]() ![]() ![]() Gotowanie dla całego akademika : ![]() ![]() Shin rozwijał nową umiejętność: ![]() ![]() ![]() "No i znowu się zgubiłam: ![]() Shin już leci na pomoc Asunie : ![]() Shin i jego "zabawka" : ![]() ![]() ![]() ![]() Geniusz: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Plażowanie w sobotę : [img]http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/843/6sh07.jpg[/imgl] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Koniec studiów : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @Kędziorek: Zdecydowanie za duże zdjęcia! Ostatnio edytowane przez FairySoul : 26.08.2014 - 01:54  | 
| 
		 | 

| 
|             

| 

| 

| 
		#2 | 
| 

Reputacja: 23 

| 

zmniejsz zdjęcia i wstaw je przez [img], bo w formie linków strasznie ciężko się ogląda. Przejrzałam tylko kilka zdjęć, masz  ładną simkę.  

| 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#3 | 
| 

| 

Hej 

Simy są bardzo ładne, szczególnie Shin mi się podoba. niektóre zdjęcia są śliczne, fajne ujęcia  Szkoda że już po studiach ale ciekawa jestem co dalej  
		 | 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#4 | 
| 

| 

Powrót do domu. Rodzinka od razu przystąpiła do zwiedzania miasta  

![]() Shin kontra mechaniczny byk : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Festiwal lata : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tu niespodziewanie.....Shin się oświadczył Asunie i to w pełnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ślub : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak to po ślubie bywa, Asuna była w ciąży: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Festiwal jesieni: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzikie pląsy w klubie: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tatuś i mamusia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CDN Ostatnio edytowane przez FairySoul : 27.04.2014 - 14:14  | 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#5 | 
| 

| 

Ufffff ale szybko lecisz 

Jak dla mnie troszke za mało tekstu, ale za to zdjęcia bardzo ładne. Śliczny  ślub i sukienka panny młodej  Podobają mi sie też zdjęcia na byku  Napewno dzieciątko będzie śliczne.
		 | 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#6 | 
| 

| 

Ładnych masz simów, zaciekawiła mnie ich historia. Czekam na next  

| 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#7 | 
| 

Reputacja: 11 

| 

Jak dla mnie to przede wszystkim 10 pkt za stylizacje/stroje Simów! ubiory w stylu Lady Sims  

Suknia ślubna - śliczna! Stroje na karaoke - mega, zarówno damski jak i męski (polo z różowym kołnierzykiem) Szybko się to wszystko dzieje   zapewne w nastepnej czesci bedzie bobo - czekam zatem - na pewno bedzie słodziak  
		 | 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#8 | 
| 

| 

Dziękuję wszystkim za komentarze. Tym razem będzie mniej zdjęć, ale za to lepiej opisane. Pozdrawiam!  

![]() Jak się pewnie wszyscy spodziewali zacznę od zdjęć małego Takeshiego : ![]() Halloween i wycinanie dyń: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W drodze na festiwal z mamusią   :![]() ![]() Postanowiłam im kupić większy dom: ![]() Asuna bardzo chciała mieć psa, więc przedstawiam wam Bakku: ![]() ![]() Pan przyszedł zmęczony po pracy, ale co tam trzeba poprosić o chwilę uwagi ![]() ![]() Bakku vs. gryzak : ![]() ![]() Nadeszła zima: ![]() Takeshi już podrósł! Tylko nie wiem po kim ten kolor włosów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zapracowani Asuna i Shin- w końcu trzeba nauczyć dziecko korzystać z toalety i chodzić uff ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oczywiście Bakku złapał pchły : ![]() ![]() ![]() Po uciążliwej kąpieli psa, rodzinka wybrała się do parku : ![]() Snowbording: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i gleba w wykonaniu Asuny ![]() ![]() Poczuć się jak dziecko: ![]() ![]() ![]() Budowanie igla, nawet Bakku przyniósł gazetę do nowego "domku" : ![]() ![]() Piruety. Shin mistrz drugiego planu, jeździ z inną kobietą, biedna Asuna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jazda na łyżwach ciąg dalszy... : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zabawy z tatuśkiem : ![]() ![]() ![]() Bakku bał się pełni, więc Asuna postanowiła umilić mu czas: ![]() ![]() Takeshi u taty na rękach, Shin cały uśmiechnięty : ![]() ![]() Asuna znowu zaszła w ciąże, niestety nie mam zdjęcia, ale... Oto mały Natsu : ![]() CDN Bonus* Asuna z dziećmi w domu, a Shin...  
		Ostatnio edytowane przez FairySoul : 29.04.2014 - 09:47  | 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#9 | 
| 

| 

Jaka z nich piękna para  

Oboje są mega śliczni i jak ktoś wcześniej wspomniał - świetnie ubranii   Widzę, że z synka im niezły przystojniak się szykuje   Bardzo fajne zdjęcia, miło się przegląda  

| 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#10 | 
| 

| 

Zgodzę sie ze Sheil, odnośnie ładnych zdjęć  

Faktycznie miło śledzi się ich losy.