![]() |
#15 |
Administrator
Reputacja: 102
|
![]()
Xillei - nieuprzejme?
![]() Ooo, cieszę się, że Sheila ci się podoba. Chociaż nie rozumiem dokładnie, co masz na myśli poprzez "właśnie osiągnąłeś to, co mnie ostatnio w ogóle nie wychodzi". Twarze ci wychodzą cudownie, dobór dodatków też jest bardzo dobry, więc o co chodzi? ![]() A nos? Dobry jest? ![]() Wracając jeszcze do mężczyzn. Nie wiem, może to kwestia gustu. Domyślni mężczyźni w trójce wydają mi się w porządku, bez szału ale ok. Przynajmniej nie są tacy super wymuskani jak w dwójce, co mnie zawsze irytowało(bo spróbuj tu zrobić mięśniaka, bez groma CC chyba się nie da). Natomiast domyślne kobiety w trójce... Nie, tego nie potrafiłbym tak zostawić. Kobiety to właściwie jeden z głównych powodów, dla którego gram dalej w dwójkę. Nie potrafiłbym robić FS z trójkową kobietą, szpeciłaby otoczenie. Ale widziałem simy marandile i twoje, dlatego też dałem trójce kolejną szansę. Może przy odrobinie kreatywności trójka byłaby w stanie zastąpić dwójkę. Searle - Ktoś kiedyś powiedział, że Angie wygląda jak jedna kobieta ze Spice Girls(Emma Bunton?). ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|