|
|
|
|
#1 |
|
Administrator
Reputacja: 103
|
Ok, dzięki za komentarze.
Poprzedni sim się nie bardzo spodobał(w ogóle nie spodobał?), dlatego też nowy sim będzie trochę inny. Sam nie mam pewności, czy dobrze zrobiłem zostawiając szare oczy, ale strasznie spodobał mi się efekt, no i przynajmniej pasuje do ubrań. Nie wiem też, czy powinienem wstawiać nowego sima tak szybko po poprzednim, ale też nie wiem, co miałbym w nim jeszcze zmieniać. No cóż, zobaczymy. Sim zaczynał właściwie jako Nord(jeśli ktoś grał w serię TES to wie, jakie to klimaty. Resztę odsyłam tutaj), potem łudząco przypominał Geralta z Rivii, aż w końcu dotarłem do tego co teraz. Poznajcie Stephena.![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: Ach, jeszcze jedna sprawa. Wielkie dzięki dla Xillei za pomoc przy rzęsach. Jej porady bardzo się przydały podczas tworzenia powyższego sima.
Ostatnio edytowane przez Caesum : 16.05.2014 - 22:15 |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
Reputacja: 49
|
Nooo, ten jest już dużo lepszy! Fajną ma fryzurę i ubranie. Co do tych oczu to takie szare są właśnie ładne. :3 Jest dobrze, ja nie umiałabym zrobić podobnego sima. ;D
|
|
|
#3 |
|
Administrator
Reputacja: 103
|
Dziękuję wszystkim za komentarze.
Cieszę się, że Stephen spodobał się niektórym z was. A teraz, po dłuższej przerwie wracam z nowym simem. Przy tym starałem się usunąć wrażenie napchanych policzków, znalazłem też suwak dla kości policzkowych, który koniecznie musiałem na nim użyć. No a poza tym to dalsze kombinowanie przy szczękach i podbródkach.![]() ![]() ![]() ![]() A w spoilerze mały bonus. Zastanawiało mnie jak by wyglądał w/w sim podczas normalnego gameplayu, sprawdziłem więc i o dziwo jakoś znośnie wyszło. Zrobiłem również zdjęcia Stephenowi i Sheili i też nie jest źle. Powoli przekonuję się do trójki. Spoiler: pokaż To mi przypomina o mojej biednej Mary Anne, której zdjęcia robiłem przy defaultowym oświetleniu... Ciekawe gdzie je mam.
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|