|
|
#11 |
|
Reputacja: 10
|
Dzięki za komentarze
Niestety u mnie po czasie też zaczęło się ciąć... Dlatego kolejny raz zmieniłam Trochę szkoda, ale to obecne też mi się podoba (nosi nazwę Mesa Grande).Co się urodziło państwu River? ![]() Dziewczynka! Nadali jej imię Katherine. ![]() Nie wiedzieć czemu, ale od jakiegoś czasu noworodki tak właśnie u mnie wyglądają... ![]() ![]() Nawet Damon jest przerażony ![]() ![]() Nowo narodzona siostra nie wzbudziła w nim ani krzty sympatii. ![]() Następnego dnia po szkole odwiedził koleżankę i koniecznie musiał jej opowiedzieć o tym, jak rodzice przynieśli do domu małe zawiniątko, a w nim okropną siostrzyczkę... ![]() A potem, na poprawę humoru dzieciaki naparzały się poduszkami ![]() ![]() Jacobowi nie przeszkadzał wygląd córki. Wierzył, że będzie piękna. ![]() Annabelle od czasu do czasu odprężała się przy malowaniu obrazów. ![]() Mijały dni... nadeszły urodziny Katherine ![]() ![]() Chyba za dużo wrażeń ![]() ![]() Już bardziej ogarnięta, spogląda na pyszny tort. ![]() Damon patrzył i patrzył, nie wiedział czy się cieszyć, czy jak zareagować... Katherine nie była już taka brzydka! ![]() ![]() " - Niesamowite młoda, normalnie wyglądasz! Czy to czary?" ![]() Przyjęcie było krótkie, trzeba było zacząć powoli naukę mówienia. ![]() Katherine szybko łapała słówka dyktowane przez mamę. ![]() Również dostała tajemniczą lalkę, jak jej starszy brat. ![]() Annabelle długo chodziła pewna myśl po głowie... Gdy urodził się Damon jeszcze nie była pewna tej decyzji. Ale narodziny Katherine sprawiły, że już nie miała wątpliwości... ![]() Jacob pytał kilka razy, czy jest tego absolutnie pewna, a ona utwierdziła go w przekonaniu, by to zrobił. ![]() W czasie pełni księżyca podarował jej wyjątkowe ukąszenie... ![]() Takie tam widoczki jako przerywnik ![]() ![]() Kolej na naukę chodzenia. ![]() A Damon został harcerzem ![]() ![]() Jacob zaczął się interesować alchemią. Zakupił stół alchemiczny i rozpoczął produkcję eliksirów. ![]() Młody ma jakieś filmy ![]() ![]() Pora na halloween! ![]() Co prawda szału nie było, ot takie otwieranie drzwi poprzebieranym dzieciom i wręczanie im słodyczy. Jednak był to mile spędzony wieczór. ![]() ![]() ...a co to? ![]() Co będzie z Annabelle? Czy podjęła dobrą decyzję?
|
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|