|
|
|
|
#1 | ||||||
|
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
Cytat:
![]() ![]() (czyt. zmartwień)Cytat:
![]() Brawa dla Ady, że mimo wszystko nie zerwała z nim! To by chyba przelało czarę goryczy Ohoho, Wiktor! To imię jest świetne, wiec osoba je nosząca też taka musi być! (nie bez powodu nazwałam tak głównego bohatera mojego fs i wnuka mojego ulubionego sima w Nienznaonwie ).Joachim za kratkami Nie masz pojęcia, jak smutno mi się zrobiło na ten widok! W ogóle cała sytuacja wydaje mi się taka beznadziejna ![]() Cytat:
![]() To zdjęcie przedstawiające "płaczącą" Adę - świetne! Nawet ja bym nie wpadła na to, żeby tak wykorzystać tą animację ![]() Panna Galon jako studentka wygląda na niewyspaną ;< Irina wyrosła na ślicznotkę! ^^ Cytat:
![]() Joachim jest łudząco podobny do swojego ojca. Ta łysa czacha... brrr! Hahahaha, oświadczył się na oczach Mikołaja xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Joachim miszcz! ![]() ![]() ![]() Cytat:
O, czyli burmistrz się zgodził na ich ślub! Brawo, Gabryś! ![]() Swoją drogą - bardzo ładna młoda para! Tylko aż serce się kraje na myśl, że w gruncie rzeczy to wszystko nie tak miało wyglądać! Taki śmiech przez łzy goryczy ![]() Cytat:
No ale śmieciłam na głos! ![]() Swoją droga burmistrz nie mógłby się wyprzeć swojej córki Jakby nie patrzeć on też coś zmajstrował, gdy Emilia nie patrzyła! ![]() Ale EEEJ - on wcale nie osiwiał! ![]() Chyba właśnie skończyłam czytać mój ulubiony odcinek, na który tak czekałam! To było cudowne i nie mogę się doczekać dalszych perypetii Adrianny Fręch! Jest już po ślubie, więc mogą się zacząć pierwsze problemy małżeńskie! Ciekawe tylko, czy jej mąż w końcu się dowie, że nie jest ojcem ich dziecka
|
||||||
|
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|