|
![]() |
#1 |
Reputacja: 11
|
![]()
Fajnie by było, jakby właśnie podobieństwo nie było aż tak uderzające tylko, jak w realnym świecie, bo w końcu różnie to bywa. Mój brat np. to skora zdarta z mojego taty, a ja? W ogóle podobna nie jestem. Do żadnego z rodziców. Dlatego super by było gdyby np. corka była podobna do prababci itp
![]()
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witajcie po wakacjach,
Ja tam się cieszę na czwórkę. Pobawiłam się w sobotę demem CAS i bardzo mi nowe simy przypadły do gustu. Dla mnie są po prostu ładne. A to jest bardzo ważny asset dla mnie bo właśnie brzydkie simy to był główny powód dla którego nie mogłam grać w trójkę. Raziły moje poczucie estetyki. Reszta możę być jak dla mnie. Otwarte otoczenie w trójce mnie męczyło na dłuższą metę. Jeżeli ładowanie między dzielnicami nie będzie za długie to pomysł otoczenia/świata w czwórce będzie super. Podoba mi sie też pomysł ograniczenia ilości parcel. W moim Pleasentview mam tyle rodzin że sama sie już w tym gubię. Czyli zapowiada sie ok. Poza tym...zgadzam się z Irbis w sprawie domniemanego lenistwa EA. Też uważam że to co zrobili w TS4 zrobili celowo a nie z lenistwa czy z pazerności. Odnoszę takie wrażenie że dużo forumowiczów przyjmuje za cos oczywistego że można otrzymywać wiele za darmo. Wpływ INternetu? Gdzie można brać nic nie dając w zamian? Ja uważam , będąc kobieta pracującą, że za pracę należy się zapłata. I ci informatycy z EA pewnie też tak myślą. Chcą zarabiac na swoim talencie i ciężkiej pracy. Co w tym dziwnego? Ja ich podziwiam.... umieć zrobic taką myślącą grę jak The Sims! Chętnie im za to zapłacę. ![]()
![]() |
#3 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]()
Patrząc na to jak okrojono czwórkę pokuszę się o stwierdzenie że na pewno nie w takiej wysokości jakiej życzy sobie EA
Cytat:
I argument typu "bo mi się wiesza" do mnie nie przemawia, skoro się wiesza to pora kupić nowy komputer/zrobić upgrade, niż cofać mechanikę silnika w sequelu bo Jan Nowak Z państwa X ma stary komputer. Tak, narzekam tu głównie na wspomniany otwarty świat i na marginesie brak 64bitów który prędzej czy później odbije się nam czkawką. PS: Zapewne po piątym dodatku. PPS: Chociaż brak 64 bitów to zapewne wina Pythona Ostatnio edytowane przez tjzzf : 25.08.2014 - 16:12 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() Cytat:
A czy ktoś ma odpowiedni do grania komputer nie sposób ocenić bez podania specyfikacji. A i nie specjalnie mnie to obchodzi ![]() Byłbym skłonny wydać te 50zł ![]() Ostatnio edytowane przez Kędziorek : 28.08.2014 - 12:22 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|