|
|
|
|
#1 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
Także fakt, że gra wymaga i5 nic nie znaczy. Równie dobrze może to być tegoroczny Haswell Refresh jak i Arrandale z 2010. (BTW: demo TS4 działa mi na wysokich bez zacięcia, czego nie mogę powiedzieć o CASie z trójki) Ostatnio edytowane przez Kasztanek : 30.08.2014 - 07:56 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Reputacja: 14
|
Cytat:
![]() Caesum dzięki za wyjaśnienie. Jak się dobrze przyjrzeć to może i są tam jakieś ostrzejsze krawędzie, zwłaszcza jak się patrzy na profil sima. Tylko jakie to ma znaczenie? Simy wyglądają świetnie. Pulchne podbródki? Nie zauważyłam, podbródek można ładnie wymodelować, tak jak wszystkie części twarzy.
|
|
|
|
#4 |
|
|
Logicznie wszystko to przemyślałem.To jasne,że teraz Cas chodzi pięknie,zero ścinek i tak dalej ...Ale chodzi tak dlatego,że to wersja demo .Wydajność też rośnie,gdy odpalamy samego CAS'a bez reszty gry.Jest tu tylko grupa młody dorosły.Tak samo jest z trójką.Bez dodatków to też pięknie chodzi.Po dodaniu dodatków CAS znacznie zwalnia.Ogólnie przy czwórce bez dodatków CAS będzie dobrze chodził,chociaż w pełnej wersji gry na 100% w jakimś stopniu zwolni w porównaniu do demo.
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|