|
![]() |
#1 | ||
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
To staje się już być irytujące. Jest lato za gorąco, jest zima za zimno. Nie rozumiem. Najpierw ludzie narzekają na TS3, ponieważ o nie długo się ładuje w ten czas, pójdę do szkoły na matematyka, zjem obiad, umyję się, spakuje tornister na jutrzejszy dzień i w końcu sobie pogram w TS3. Sądzę, że kolejne aktualizacje i dodatki wszystko zmienią. Tak samo było w TS3 co kolejny dodatek lepszy i więcej było w nim rzeczy. Nie każdy ma komputer z NASA i nie każdy ma cierpliwość do długo trwałego czekania, aż się gra załaduje. Sama po przez długie czekanie zrezygnowałam z TS3. Sądzę, że nie ma co narzekać, ale też wyciągnąć jakieś plusy. Ja rozumiem, że to jest wszystko jakoś podzielone. Są ludzie, którym się to podoba i uważają, że jest to spoko rozwiązanie ale też są ludzie przeciwni tego ekranu. Nie masz pojęcia ile MAXIS włożył w tą grę, więc najlepiej będzie jak oszczędzisz sobie pisanie tekstu typu 'Ta gra to jedna wielka żenada zrobiona na szybko i jak najmniejszym kosztem i wysiłkiem tylko po to żeby głupi ludzie się nabrali na marketing i zamówili w pre-orderze.'. Nie od razu Rzym zbudowano. wystarczy dać trochę czasu i nie hejcić tak całej gry, gdy się w nią jeszcze nie grało. Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
To akurat była realna krytyka, bez hejtowania. Czy dla Ciebie każdy, kto pisze nie podoba mi się ta gra to hejter..? Cóż, na to wygląda. Muszę przysiąść do oglądania filmików yt, ale nie mam chwilowo czasu. Chętnie je zobaczę... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|