![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dziękuję za komentarze
![]() Czas na kolejny odcinek ![]() Zakochańce - Rebekah i Dominique ![]() ![]() Elijah wybrał sie na basen, zadzwonił do paru osób i wziął się za pieczenie hot dogów. Jakiś piesek chyba wyczuł dobre jedzonko ![]() ![]() Jakiś czas później zjawiła się Annabelle, Paula, Kath, Mia, Peter... i jeszcze kilka innych osób ![]() ![]() Jak widać, był również Damon i Rebekah, która chyba się nie czuła najlepiej... ![]() Elijah dojrzał uroczą dziewczynę i postanowił do niej podejść, zagadać. Wpadli sobie w oko ![]() ![]() A niedaleko basenu jednorożec jadł sobie trawkę ![]() ![]() Rebekah była u lekarza i co się okazało... jest w ciąży ![]() ![]() Gdy Dominique się o tym dowiedział, bez wahania jej się oświadczył. Jeszcze zanim dziecko przyszło na świat, Rebekah urządziła wieczór panieński ![]() ![]() Przyszły chyba wszystkie kobietki z rodziny ![]() ![]() "Słuchaj, Kath... mam prośbę, mogłabyś wznieść toast? Było by mi bardzo miło" - zapytała swojej cioci. Od dawna były na ty ![]() "Nie ma sprawy, kochana" ![]() "Halo! Panienki moje! I Ty, Elijah, nasz rodzynku też! Chciałabym wznieść toast za naszą przyszłą pannę młodą!" ![]() "Bawimy się!" ![]() "O cholera, Kath, widziałaś tego przystojnego tancerza? Ale ciacho!" - zachwycała się Rebekah, gdy przyszedł specjalny gość. "Widziałam, jest przesłodki!" ![]() "Co? Facet w samych gaciach kręci tyłkiem do jakiejś dziwnej muzyki? Co ja tu jeszcze robię?" ![]() Wszyscy na niego patrzyli ![]() ![]() Impreza rozkręcała się. ![]() Annabelle jako pierwsza wpadła na pomysł oblewania szampanem ![]() ![]() Elijah to podchwycił i jako cel obrał sobie Paulę ![]() ![]() Biedna też była już cała mokra. ![]() Ale śmiała się mimo wszystko ![]() ![]() Nie wiem jak ona go uniosła, haha ![]() ![]() Zgadnijcie, kto pierwszy odpadł... ![]() ![]() Rebekah ukradkiem flirtowała z tancerzem/striptizerem, przybliżała się i prawie by go pocałowała... Ale ten się wkurzył, nawrzeszczał, żeby się nie wygłupiała, bo ma już faceta i dziecko w drodze, po czym obrażony opuścił imprezę ![]() ![]() Tańczące wampirzyce ![]() ![]() Wieczór panieński Rebeki mimo wszystko dobrze się skończył i zapewne będzie wspominany przez kobietki jeszcze długi czas. A brzusio rośnie ![]() ![]() Międzyczasie Elijah zbliżał się z poznaną kilka miesięcy wcześniej Shaylą (znowu imię na "S" xD). Szybko weszli w związek. ![]() Elijah był w niej zakochany po uszy. Była kobieca, delikatna, radosna, dokładnie taka jak chciał. ![]() Pewnej nocy Rebekah obudziła się czując bolesne skurcze... dziecko nadchodzi! ![]() Narodził się Ethan ![]() ![]() Paula bardzo chciała obejrzeć niemowlaczka Rebeki, więc zaprosiła ich do siebie ![]() ![]() "Jest taki śliczny. I te migające światełka wokół niego... ach, a ja nawet nie mam z kim... Ale cieszę się twoim szczęściem" "Jesteś uroczą dziewczyną, na pewno sobie kogoś znajdziesz." - Rebekah pocieszała młodszą siostrę. ![]() Kąpu kąpu pieska ![]() ![]() Czas leci szybko... Ethan obchodził swoje "pierwsze" urodziny ![]() ![]() ![]() ![]() A na takiego słodziaka wyrósł ![]() ![]() Mniam mniam kaszka, a za oknem już deszczowa jesień. ![]() Damon odwiedził swojego wnuka (haha, jak to brzmi, on taki młody, a tu wnuk mu rośnie... ![]() ![]() Dzień był męczący, trzeba się wyspać. ![]() ![]() ![]() Mama uczy mówić, a dookoła tyle innych interesujących rzeczy... ![]() ![]() "Ech, co ja się z Tobą mam..." "Cio mówiłaś?" ![]() Dziecko się narodziło, podrosło, trzeba ten ślub w końcu wyprawić ![]() ![]() Przyszła chyba cała rodzina. ![]() "Wygrałam zakład, tato! Mówiłam, że to Rebekah pierwsza wyjdzie za mąż!" - Paula śmiała się z Damona. ![]() "Tak, tak, niech Ci będzie..." - Damon obstawiał, że to Mia, jako jego najstarsza córka, będzie pierwsza miała obrączkę. No i przegrał ![]() ![]() Prawie nikt tu nie lubi parasoli xD ![]() Ceremonia rozpoczęta ![]() ![]() ![]() ![]() Damon wzruszony: "Moja córunia..." ![]() "...moja córunia bierze ślub!" ![]() ![]() ![]() ![]() Można pocałować pannę młodą ![]() ![]() ![]() Już małżeństwo ![]() ![]() Wesele trwało w najlepsze, wszyscy świetnie się bawili, ale ktoś postanowił wymknąć się na dwór ![]() ![]() Elijah i Shayla nie byli ze sobą wyjątkowo długo, ale on był pewien, że ta kobieta jest dla niego ideałem i nie chce żadnej innej. Miał przecież wiele atrakcyjnych koleżanek, które nie wywoływały w nim takich uczuć, jak Shayla. Dlatego zdecydował... "Mam dla Ciebie specjalny prezent..." ![]() "Shayla, wyjdziesz za mnie?" "Nie wierzę! Mówisz poważnie?" - zamurowało ją. ![]() "Jak najbardziej. " "Zgadzam się!" - odpowiedziała radośnie. ![]() Po chwili pierścionek błyszczał się już na jej palcu, a Shayla podziwiała go, zaskoczona, ale przepełniona szczęściem. ![]() BONUS: "Matko Bosko, upuściłam dziecko!" ![]() Co one tam wypatrzyły na ścianie? ![]() "Chyba mam coś na nosie..." ![]() W następnym odcinku: trochę więcej o najstarszej córce Damona - Mii, kolejna impreza rodzinna oraz kilka innych pobocznych spraw ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|