![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zacząć walkę na baloniki z wodą pod szpitalem, najlepiej
![]() ![]() "Jeszcze się doigrasz!" - roześmiana Stacy groziła Peterowi ![]() ![]() Zamach... ![]() Peter się drażni xD ![]() A w końcu dostał ![]() ![]() Stacy po chwili również ![]() ![]() Później wrócili do kurortu, a że był wielki upał, weszli do morza. ![]() Nie ma to jak odebrać telefon w wodzie ![]() ![]() Piękni i opaleni ![]() ![]() ![]() ![]() Rodzice Petera zrobili domowe przyjęcie. Peter mógł sobie pogadać trochę z babcią ![]() ![]() A Stacy pokazywała teściowi jakieś śmieszne filmiki ![]() ![]() Nie pytajcie xD Tego dnia była pełnia księżyca i tym razem Kath zamieniła się w zombie ![]() ![]() "Hej! Telefon Ci dzwoni!" ![]() Zapadł mrok, który rozświetliło wyjątkowe światło księżyca. Mii się chyba podoba ![]() ![]() Taniec zakochanych ![]() ![]() Vincent poobkręcał trochę teściową ![]() ![]() Wszyscy tańczą, a Paula jakaś taka samotna... ![]() Kath z bliska ![]() ![]() Mia i Shayne zapatrzeni w siebie ![]() ![]() ![]() "Widzieliście co za mną stoi? Okropne!" - Stacy się trochę przeraziła ![]() ![]() Kath w końcu ruszyła się z miejsca. ![]() ![]() Michael wrócił z pracy. "Bracie, uważaj, mama zamieniła się w zombie! I ciotka też! Poważnie!" - ostrzegał Peter ![]() ![]() Podśmiechujki Michaela ![]() "Czemu się śmiejesz?" "No nie mów mi, że pierwszy raz widzisz zombie!" ![]() Potem się przedrzeźniali ![]() ![]() "A tak w ogóle, to poznaj moją dziewczynę Stacy" - Peter ich sobie przedstawił. "Pamiętam Cię. Przychodziłaś, jak jeszcze chodziłem do szkoły." "Tak, tak. Ale wyrosłeś!" A Mia urządza jakieś wygibasy za nimi ![]() ![]() Rano wrócili do kurortu. ![]() Stacy rozłożyła się na plaży i trochę zdrzemnęła ![]() ![]() Kilka dni później rodzice Petera znów urządzili przyjęcie ![]() ![]() Gdy Stacy poszła sobie coś usmażyć na palenisku, Peter ściszonym głosem zdradził tacie, że już niedługo planuje się jej oświadczyć. Vincent był szczęśliwy ![]() ![]() Później żartowali sobie o starych czasach. ![]() "No ładnie, oni tam sobie żarty urządzają, a ja zaraz sobie spalę rękę" ![]() Stacy chyba naprawdę wystraszyła się ognia ![]() ![]() Czas im mijał naprawdę przyjemnie. Było tak dobrze między nimi, że Peter postanowił spróbować jeszcze raz z zaręczynami. ![]() ![]() ![]() ![]() "Zobacz jaki piękny. Nie możesz się nie zgodzić." - zażartował. ![]() Stacy wysunęła dłoń w jego kierunku. ![]() "Ach Peter, ale z ciebie niecierpliwy facet! Ale niech już Ci będzie" - powiedziała Stacy i zaśmiała się. ![]() Nie mogła oderwać wzroku od przepięknego pierścionka. ![]() ![]() ![]() Uczcili to w domku ![]() ![]() Zgadnijcie co? Taak, znowu impreza ![]() ![]() "A Ci znowu się obściskują, no nie wytrzymam!" - biedna, samotna Paula ![]() ![]() "Pssst. Chcesz kupić cukierki? Wyjątkowe!" ![]() Co ten Michael wziął się za grę na pianinie ![]() ![]() Impreza jak zwykle zakończyła się dobrze. Peter i Stacy wrócili z kurortu i wiedli sobie sielankowe życie. Któregoś razu odwiedzili Rebekę, żeby zobaczyć jak rośnie mały Jake. ![]() Jak widać, taki sam słodziak, jak jego starszy brat ![]() ![]() ![]() Wspomniany wyżej braciszek właśnie zarabia swoje pierwsze simoleony na graniu na gitarze w parku ![]() ![]() Jasne paparazzi, nie krępuj się xd ![]() A to właśnie kicia Pauli. ![]() ![]() Wszędzie z nim chodzi, bo niby z kim innym ![]() ![]() ![]() ![]() Oprócz tego hoduje sobie kilka roślinek w domu. ![]() Oraz zajmuje się badaniami od czasu do czasu. W końcu skończyła studia naukowe ![]() ![]() BONUS: Tak, to Ty tak śmierdzisz moja droga xD ![]() Pada, czy mi się wydaje? ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|