|
![]() |
#2 |
Reputacja: 14
|
![]()
Chciałem jeszcze napisać, że to, iż się wychylam i pomagam wam w myśleniu albo daję argument do wyboru nie oznacza, że jestem mafiozą no nie bądźmy śmieszni...
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 23
|
![]()
ja to chyba zaglosuje na spc
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wyjrzałam przez okno, Nowy York jest pięknym, ale niebezpiecznym miastem.
Wczoraj na ulicy zamordowano kobietę! Głośno przełknęłam ślinę, tu dzieją się straszne rzeczy. |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 25
|
![]()
Przyleciałem kapsułą do NY.
(Bo myślałem, że akcja dzieje się na jakiejś stacji kosmicznej xD) Założyłem swój mundur i wybrałem się do Sądu Wojskowego. Miałem orzekać w jakiejś sprawie. Po drodze spotkałem Lunę. - Ej, co się stało? Stresujesz się czymś? - zagadałem widząc zdenerwowanie na jej twarzy. |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
(wybacz nie pamiętam jak nazywa się twoja postaćXD)
-Niezbyt, tylko trochę.Ny jest niebezpiecznym miastem, wczoraj kogoś zamordowano.-odparłam patrząc na ruchliwą ulicę. |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 25
|
![]()
- Major Pink. - wyciągam rękę. - Zamordowano? Kogo, jak, gdzie? - zainteresowałem się.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 14
|
![]()
Wyszedłem z zakładu i zamknąłem go. Nagle w oddali zobaczyłem pięciu mężczyzn przyglądających się mi. Szybkim krokiem poszedłem wzdłóż oświetlonej ulicy w poszukiwaniu jakiej kolwiek osoby. Oni cały czas szli za mną jakby rozkoszowali się mym strachem.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator
Reputacja: 33
|
![]()
Spojrzałam na telefon i zobaczyłam, ze ktoś dzwonił. "Hm, potem oddzwonię" pomyślałam. Widząc, że grupa ludzi stoi na ulicy i wykłóca się o coś postanowiłam rozłożyć krzesło i zajadać się popcornem. Ciekawy spektakl.
a mnie to niby dlaczego oskarżasz, PP? ![]() Ostatnio edytowane przez Rainbow : 24.09.2014 - 20:40 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|