|
![]() |
#2 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
- Tym razem musi się nam udać! – Pink Panther aż podskakiwał w miejscu z emocji.
- I nawet wiem, kto nam w tym pomoże – rzuciła Mystically mad. - Mam ją – poinformował Skromny Pan Mroczności, trzymając w mocnym uścisku wyrywającą się Rainbow Dash. - Weź mnie wreszcie puść! – wrzasnęła oburzona. – Ile razy mam ci powtarzać, że nie zdradziłam?! - A świstak siedzi, bo sreberka były kradzione… - mruknął znudzony. - Koniec tych pogadanek – zakomenderował Everlasting, który jeszcze chwilę wcześniej razem z resztą wkurzał Hulka. Agenci otoczyli Rainbow Dash i rzucili ją pod nogi zielonego demona destrukcji. Hulk, który miał już dosyć ich i ich zaczepek złapał dziewczynę, którą rzucili mu pod nogi i rzucił ją daleko, aż zniknęła za wieżowcami. - Cóż… - Pink Panther otrzepał ręce. – zawsze chciała latać… Dziś miasto zlinczowało Rainbow Dash, która byla... niewinna. W grze nadal 3 mafiosów! Wyniki głosowania: 1. Lepkie Paluszki23 – Rainbow Dash 2. Ktoś 3. Skromny Pan Mroczności 4. konformistyczny lodzik – Rainbow Dash 5. Nix – konformistyczny lodzik 6. Pink Panther - Chwalisława 7. Diana - Chwalisława 8. Everlasting - Everlasting 9. Słodki Pan Ciastek – Rainbow Dash 10. Mystically mad – Rainbow Dash 11. Chwalisława – Skromny Pan Mroczności
#3 |
Reputacja: 14
|
![]()
Jej! Znowu się myliłem. No cóż...[*][*]
Myliłem się, zresztą nie tylko ja. Ale ubolewać nad tym nie będę. Trzeba wziąć się do roboty i myśleć dalej. |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie mam typów na jutro.
Raczej nie będę głosować. |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 41
|
![]()
[*] Wybacz mój błąd
I teraz jestem w pustym zauku. Na kogo oddać głosu w jutrzejszym głosowaniu nie mam. |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 25
|
![]()
No kurde...
Prędzej sami się wybijemy niż mafia nas wykończy. Kiepsko nam idzie w tej edycji, albo to mafiosi są zbyt przebiegli :/ Ja z wypisaniem moich typów poczekam do morderstwa mafii i Wam też to polecam. Bo potem znowu będzie tak jak z krewetką i Rainbow. Wszystkie podejrzenia mafia zrzuci na niewinną. |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 12
|
![]()
Nie zdążyłam na głosowanie ;/
Niewinność Renibow była do przewidzenia, nie pokłóciłaby się zaraz z kaczką. albo nieważne ;/ Ostatnio edytowane przez Cytryśnia : 29.09.2014 - 18:26 |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Radzę się wstrzymać z typami osób do 22 xD Ja swoje typy wtedy ogłoszę bo na razie nie chce się narażać w razie gdybym trafił
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Podobnie wyszło z Rainbow jak i z Genesisem... Dobrze, że na nią nie głosowałam - przed chwilę zastanawiałam się nad RD, ale szybko zrezygnowałam. Mafia raczej aż tak nie ryzykuje, żeby zabijać osobę, która otwarcie napisała, że podejrzewa prawdziwego mafiosa.
#10 |
|
![]()
Nie, żeby coś, ale nie uważacie, że to trochę nierozsądne czekać z podawaniem typów na głosowanie mafii? A jeśli kogoś z was sprzątnie, to co? No bo wiecie, pewność co do swojego bezpieczeństwa można mieć tylko w jednym przypadku...
Dzisiaj trudno mi kogokolwiek podejrzewać. Przez te głosowania mam mętlik w głowie. Jeszcze żaden z moich dotychczasowych typów nie odpadł, to daje do myślenia, ale wciąż nie mam pewności co do nikogo. Wobec tego stwierdzam, że od teraz podejrzewam każdego po równo ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|