![]() |
#11 |
Reputacja: 22
|
![]()
Myślałam że dostanę kur****
Komentowałam, byłam już na końcu i coś wcisnęłam na klawiaturze i mi się cofnęło...... ![]() ![]() Ina i Koryna mają okropne włosy, strasznie mi się nie podobają włosy z tą teksturą, są takie odstające i przypominają ostrza Twoje niemowlaki zawsze są takie słodkie :3 Takiej debilki jak Kira to chyba nie ma na świecie, ja nie wiem co ona ma we łbie, jeszcze się z nim tłucze i dzieciaki jak królik robi.. Kris jako nastolatek jest taki uroczy i te duże uszka ![]() Szkoda psinki, nowy piesek nie jest taki jak poprzedni ![]() Ina mimo tej brzydkiej fryzury ma bardzo ładny strój i w ogóle ma śliczną twarz Aj, biedny Kris.. On i ta jego miłość niczym z Romea i Julii Dobrze tej cholernej krowie. Samolubna świnia dzieciom piekło zgotowała bo się pobaraszkować zachciało.. Dla mnie baby które z takimi gnojami żyją twierdząc, że ich kochają to dno.. Gorsze niż ćpun na dworcu.. Dobrze, że ojciec ich przyłapał bo jeszcze by warchlaka zrobili.. No proszę i tak łajdaczka zrobiła warchlaka.. ![]() Olimpia skradła moje serce :3 No to dobrze Kirze teraz zobaczy co ją czeka.. Aj i biedne dziecko jak zwykle najbardziej zranione, bo matka tłuk taki los jej zgotowała ![]() Matko Kris! Jak wydoroślał! I Olimpia oboje śliczni ![]() Kibicuję im bardzo! Mam nadzieję, że ta małpa nie zniszczy im życia. Liczę na to, że pokochają się szalenie! No, ale co z Kostkiem!? Został z tym tłukiem do kartofli? Zapomnieli o nim, brat nie próbował go odzyskać? |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|