|
|
#4 | ||||
|
Reputacja: 41
|
Dzień dobry wszystkim
Po kilku dniach stężonej nauki postanowiłem znowu coś wrzucić, ale najpierw komentarze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Po części się zgadzam i dziękuję za odwiedziny w temacie i komentarz ![]() Nie jest do końca klockiem Dziękuję za odwiedziny w temacie i komentarz.Dziękuję wszystkim za komentarze. Motywują mnie one do dalszej pracy, ale na razie nauka, więc nowe domy, budynki nie są wznoszone. Na szczęście mam kilka jeszcze budynków, które wybudowałem po restauracji. Kolejnym budynkiem, jakim zaprezentuję będzie Kapliczka, w której moje simy biorą śluby i znajduje się tam jeszcze cmentarz. Bryłę było mi dosyć ciężko pokazać, ale widać ją mniej więcej na zrzucie. Drzew jest tyle, ponieważ ta parcela została wybudowana w terenie, w którym znajdował się mały las. Z czasem zostanie on do końca wycięty. Nikt tam jeszcze nie został pochowany, choć za kilka dni trafi tam Winnocenty Walasiak.
Kapliczka z cmentarzem Parcela: Publiczna Typ: Kapliczka z cmentarzem. Zdjęcia Budynek z zewnątrz ![]() ![]() Budynek wewnątrz Wejście ![]() ![]() Zrzuty Cała parcela ![]() Kapliczka ![]() Zapraszam do komentowania. Ostatnio edytowane przez LepkiePaluszki23 : 19.11.2014 - 19:21 |
||||
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|