![]() |
#9 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Złapałem lenia i tak jakoś wyszło ok.
![]() ODCINEK 2 Po wielu tygodniach (dobra, po jednym tygodniu) Michael w końcu wybudował dom... taki prawdziwy, z kuchnią, łazienką, oknami. ![]() ![]() Był to troszkę skromny dom, ale właścicielowi się podobał. ![]() Zielony ogór odżywiał się zdrowo... przeważnie ![]() ![]() Chyba był w tym dobry ;3 ![]() Przy budowaniu nowego domku musiałem przesadzić naszego małego kolegę ![]() Jako, że Michael był chucherkiem, poszedł na siłownię trochę popakować ![]() Taaaaaak ![]() W drodze powrotnej do domu chciał postraszyć swojego małego przyjaciela. ![]() Wieczorkiem trochę zajmowania się ogródkiem ![]() Weekend, weekend, weekend. śniadanko ![]() Poznajecie tą panią? chyba jej się zestarzało trochę. ![]() ![]() A ten pewnie pisze ze znajomymi na SimSim ![]() Chyba ktoś tu się komuś spodobał ![]() Pogadali, pogadali i... ![]() Poszli do baru ![]() ![]() Trochę pogadali ![]() Potem poszli potańczyć ![]() Michael bawił się dobrze, ale chyba nie z tą osobą, co trzeba [img[http://i.imgur.com/k40nAej.png[/img] Gdy dobrał się do mikrofonu, wszyscy uciekli. ciekawe czemu [img[http://i.imgur.com/jJg6LFQ.png[/img] Rozmowa się kleiła z nowo poznaną dziewczyną ![]() A nasza Grażynka znalazła sobie innego ![]() I jeszcze innego ![]() Chyba między nimi coś zaiskrzyło ![]() I to baardzo ![]() Mrr ![]() Po paru tygodniach Michael miał bardzo ważny dzień, więc trzeba było się porządnie odświeżyć ![]() Tuż po tym poszedł się bawić ze zwierzakiem #mądre ![]() ![]() ![]() Pogadał trochę ze swoimi (btw dobry kamuflaż) ![]() I wyruszył do najlepszej restauracji w okolicy ![]() ![]() Na powitanie oczywiście wysysanie twarzy, bo co ![]() Pogadali, pojedli ![]() Nagle wielka osa użądliła Zoe (bo tak miała na imię) w usta i trzeba było wyssać jad ![]() Nie no żartuję, po prostu gra wstępna do zaręczenia się. ![]() CZY ZOE PRZYJMIE ZARĘCZYNY, CZY POWIE TAK, CZY ZOSTANĄ RODZINĄ? (ja już wiem od 2 miesięcy ![]() ![]() ![]()
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|