![]() |
#11 |
Reputacja: 22
|
![]()
Ale dużo
![]() Rok po ślubie? Szybko, a jak przestaną się kochać? No, ale jednak chyba nie przestali ![]() ![]() Greta... Od pierwszego zdjęcia jakaś dziwna się wydawała no i jak widać miałam rację.. Choć jak pomyślę, jak musiało jej być ciężko to się jej nie dziwię. A jednak się dziwię : O ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jezu, dziwię się że nie zostawił go, nie oddał. Te wycie musiało być dobijające.. Ale mały podrósł... Jeju :3 przypomina mi to jedną z moich pierwszych rodzin w grze.. Samotny sim który zaadoptował dziecko, chłopca.... Tylko potem ten ojciec związał się z listonoszem ![]() Małgosia jest śliczna :3 Dobrze, że Gretę spotkał taki los Aj te baby są tępe jak stuletni nóż.. Biedna Wanda, mieć takich tłuków za rodziców... A może oni nie są tłukami, sama nie wiem.. Sami nie wiedzą czego chcą. O proszę do kogo los się odwrócił ![]() No nie, ta mała cholera nie jest biedna.. Takie bachy są najgorsze.. Przypomina mi ona Kaylę z Gotowych na Wszystko.. Tylko lać takie dzieci Dziwne wybierasz miejsca czasem na ślub.. To tuż przy ulicy to tuż pod wejściem do domu ![]() Aj śliczna ta Weronika ![]() Oj Wicuś :3 Czekam najbardziej na losy rodziny Koralik |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|