![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jeeeej, mam tyle do napisania, że nie wiem od czego zacząć.
![]() Twoje OJSG jest po prostu GENIALNE! Kocham, kocham i jeszcze raz kocham ![]() Trafiłam na nie przypadkiem, jestem studentką i zbliża się sesja, więc robię wszystko, byle się nie uczyć... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Robisz piękne zdjęcia, widoki z otoczeń zapierają dech w piersiach ![]() ![]() ![]() Kocham wszystkie Twoje dzieci ![]() ![]() Bardzo Cię podziwiam, że grasz tak dużą i wielopokoleniową rodziną, ja zazwyczaj nie doczekuję nawet momentu, gdy dzieci moich simów stają się dorośli, szybko porzucam swoje rodzinki i zaczynam od nowa, z nowymi. Jednak czytając stwierdziłam, że postaram się grać jak najdłużej jedną rodziną ![]() Genialne ujęcia łóżkowe, w ogóle wszystkie pozy są świetne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przepraszam, że pisze tak bez ładu i składu, ale chciałam zawrzeć w tym moim komentarzu wszystkie swoje myśli i dlatego tak to wyszło ![]() Czekam na nowe odcinki!!!! Już nie mogę się doczekać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobra, koniec mojego monologu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|