![]() |
#661 |
Reputacja: 41
|
![]()
Tak jak Shattered zauważyła
Jeżeli ktoś chce mogę podjąć się zadania i wyłapywać tematy lub posty bez zdjęć itp. Chętnie to zrobię, tylko nie wiem czy dane posty/tematy zgłaszać, czy podawać link? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#662 |
Reputacja: 21
|
![]()
Według mnie to w ogóle by się przydały na forum porządki. Trzeba by powywalać zbędne i stare tematy gdzie nie było odpowiedzi od kilku lat (szczególnie w offtopie), nieaktualne poradniki, zmniejszyć ilość poddziałów (a na przykład w "Gdzie to mogę znaleźć" dodać poddział na tematy ze znalezionymi rzeczami, żeby się nie mieszały).
Mogę poszperać trochę w wolnym czasie i powysyłać komuś linki ![]() Ostatnio edytowane przez Shiver : 27.01.2015 - 14:30 |
![]() |
![]() |
![]() |
#663 | |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#664 |
|
![]()
Shiver- Najpierw trzeba czekać. Ja szukam tematów, w których zdjęcia już się nie wyświetlają. Już 55 tematów wyłapałem, a dopiero 2 strony przeszedłem
![]() Choć trudno mi trochę jest nie powiem :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#665 |
|
![]()
@Gingers - ooo, to też by się przydało :3
Czekać, to znaczy? ![]() @down - aaaa, w tym sensie, nie ogarnąłem ![]() No ale w sumie sam też nie czekasz, bo szukasz tematów przecież ![]() Ostatnio edytowane przez Shiver : 27.01.2015 - 14:58 |
![]() |
![]() |
![]() |
#666 |
|
![]()
Bo pytałem się administracji i planują coś z tym zrobić, ale trzeba czekać na razie.
EDIT: Moim zdaniem jak te wszystkie domy, są już i tak niekomentowane (chodzi mi o te starsze) to może by usunąć wszystkie do 4 strony? @up: A jakie to ciężkie. Przeszukaj ponad 27 stron to katorga uwierz. Ostatnio edytowane przez LepkiePaluszki23 : 27.01.2015 - 15:07 |
![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
Administrator
Reputacja: 102
|
![]()
Lepki Paluszek - Dobry pomysł i fajnie by było, jakby ktoś przejrzał tematy i wstawił listę np. tutaj, albo wysłał któremuś z adminów.
Shiver - dobry pomysł z wydzieleniem znalezionych obiektów, ale powstrzymałbym się przed podziałem forum. Już i tak wszystko mamy porozdzielane, może zamiast tego przykleiłoby się temat z odnośnikami do zamkniętych tematów, żeby ludzie mogli szybko znaleźć coś dla siebie? + tak samo zrobić z problematyką. Dół: zgadzam się. Powinno trafić do archiwum. Ostatnio edytowane przez Caesum : 27.01.2015 - 15:21 |
![]() |
![]() |
![]() |
#668 |
Reputacja: 22
|
![]()
W ŻADNYM WYPADKU NIE USUWAĆ POSTÓW Z DOMAMI gdzie są zdjęcia! Nawet jesli sto lat temu ktoś to komentował. Przecież to ma wartość historyczną, emocjonalną.
Nie można dla takich właśnie stworzyć działu Archiwum>? Wg mnie gdzieś po roku od ostatniego komentarza, tematy powinny być archiwizowane. Ale broń Boże usuwane. Przecież twórcy tych tematów dzięki temu mają co wspominać, np. swój pierwszy dom itp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#669 |
|
![]()
@upup - Myślę, że takie rozwiązanie by się sprawdziło
![]() ![]() @up - Z usuwaniem to miałem na myśli raczej właśnie offtop bo tam pełno różnych "ciekawych" rzeczy jest ![]() Ale pomysł z archiwum też fajny :3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
Reputacja: 39
|
![]()
Myślę, że lepszym wyjściem byłoby dla starych tematów z dziełami użytkowników utworzyć archiwum (jak powiedział(a) Shattered) i je tam przenieść. Wydaje mi się, że twórcy wolą zachować swoje dzieła, nawet jeśli nikt już ich nie komentuje (oczywiście jeśli jeszcze są tam widoczne zdjęcia).
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|