|
|
#291 |
|
Guest
|
Sorry mam pytanko. Kupilam w abrakadabrowie galazke bzu i splot winorosli ( czy jakos tak) i kiedy wrocialm to nic z tym nie moglam zrobic, caly czas to tylko lezy w magazynku. mozna to jakos posiac? albo zeby z tego rosl bez i winorosl?
Z gory thx, i sorry jezeli juz pojawil sie taki post no to pierwszy koment juz za mna
|
|
|
|
|
#292 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
#293 | |
|
Reputacja: 9
|
Cytat:
tak jak warzywa w zwierzakach
|
|
|
#294 |
|
Guest
|
nie mam dodatku zwierzaki!!
jak to mozna posadzic i podlewac?? |
|
|
#295 |
|
Reputacja: 9
|
wejdz w tryb gdzie budujesz ogrodek czyli kwiatki itd znajdz tam taki jakby piasek to sa grzatki nastepnie ustaw to w ogrodzie pozniej nacisnij na to myszka bedzie posadz costam i pozniej sie tym opiekujesz
|
|
#296 |
|
Guest
|
dzieki bo bylam kompletnie bezradna!!
aha i o co moze chodzic z tym marchewkowym tortem?? |
|
|
#297 |
|
Guest
|
Megi fajowa sygnaturka (szczegulnie ostatnia linijka
)
|
|
|
#298 |
|
Guest
|
W temacie było kto pyta nie błądzie a w takim razie jakie są tajemnicze składniki??
|
|
|
#299 |
|
Guest
|
Jejku ile razy można to powtarzać
. No ale nic.Czarne róźe - przynosi je fanatyczny wielbiciel, jeżeli masz conajmniej 3 gwiazdki - oczywiście musisz mieć dodatek gwiazdę. Inna opcja - ściągnij sobie grzyba, który daje wszystkie składniki - strona była podana niedawno, więc szukanie nie zajmie Ci dużo czasu. Pył chochlików( inaczej magiczny pył) kupisz u wróżki Mary za 31 magimonów. Pozdrawiam Wszystkich serdecznie P.S. no i mam nadzieje że pracujecie nad odkryciem nowych ukrytych czarów poza biszkoptem i nektarem
|
|
|
#300 |
|
Guest
|
I to one są takie tajemnicze?? Ja nie moge przeciez to jest normalny składnik. A to wszystko brzmiało tak tajemniczo!!
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|