|
![]() |
#1 |
Reputacja: 22
|
![]()
Odkąd dwójka przestała mi działać, jakoś straciłam ochotę na grę i totalnie zniechęciłam się do tej części serii
![]() ![]() ![]() #73 Phi, przeprowadzili się do nowego domu.. To jakby wyparł się tego co było.. A co jeśli mały za kilka lat będzie chciał wrócić, pamiętając gdzie mieszka, a tu pupa... Nie ma taty http://i1152.photobucket.com/albums/...psmbaft1wo.jpg fajne ubranko Boże, jak ona może tak przy dziecku w staniku ![]() Jeju, to takie urocze... Chłopiec do niego podszedł, aby z nim się bawić.. Klockami LEGO ![]() Ach, może zakochają się w sobie ![]() Założę, się że to James ![]() Jejku, ta ich wspólna zabawa wygląda tak miło, że aż sama bym dołączyła.. Pomyśleć, że też kiedyś tak się grzebałam w piachu ![]() #76 A więc to pewne, że to James? No tak, i teraz szczur będzie miał pretensje... A ja na ich miejscu, kopnęła bym go w dupsko i niech spada do tej kłamliwej suczycy O jezu, no poważnie jakaś debilica z tej Eugenii. To czemu na milicję nie poszła.. http://i1152.photobucket.com/albums/...psbtbjlzvg.jpg to jednak jest nieco dziwne ![]() No dla mnie to by było totalnie dziwne.. Tyle lat żyć pod jednym dachem Bolek jest fajny ![]() Muszę powiedziec, że James jako dorosły.. jest brzydki ![]() Hmm, no cóż.. Tego się nie spodziewałam.. To znaczy coś mi mówiło, że James się znajdzie.. Ale nie że będzie mieszkał kilka domów dalej.. No i jednak pogodził się z ojcem.. Fajnie, że z Dominikiem ma dobry kontakt... Tak ładnie wyglądali razem w piaskownicy ![]() Ale myślałam, że nie wybaczy Michałowi że go nie szukał... No ja, jakbym straciła dziecko które kocham to totalnie bym się załamała...... A on? Sobie nowe zrobił.. Może go tak naprawdę nie kochał, a może nie wystarczająco.. Sometimes love is not enough when the road gets tough
Ostatnio edytowane przez Shattered : 22.03.2015 - 14:57 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | ||||||
Reputacja: 33
|
![]()
Cześć
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzięki wszystkim za komentarze ![]() ![]() Małgosia Centka (o której było już tutaj) znalazła swoją prawdziwą miłość w sąsiedzie z naprzeciwka – Danielu Stępieniu. Nie spieszyło im się ze ślubem, aż do czasu gdy wpadli. Cieszyli się jednak z tego, że już niedługo powitają na świecie swoje dziecko. ![]() ![]() Pierworodna otrzymała imię Honorata i stała się całym światem dla swoich rodziców. ![]() ![]() A niedługo później okazało się, że naprawdę czarująca z niej osóbka ![]() ![]() ![]() Wkrótce po tym jak poszła do szkoły została starszą siostrą Lucynki [o której można poczytać na blogu]. Nie czuła się jednak zazdrosna o małą, a wręcz przeciwnie. Sama jej nadskakiwała. Czasami jednak lubiła zaszyć się w ogrodzie i pobawić w samotności. ![]() Jako nastolatka wyładniała jeszcze bardziej ![]() ![]() Honorata bardzo blisko trzymała się z Jeleną Piotrowicz. ![]() Doskonale się dogadywały i znały jak łyse konie. Jelena postanowiła więc zapoznać swoją najlepszą przyjaciółkę ze swoim dość dalekim kuzynem – Marcelem Galonem. Uważała, że ta dwójka mogłaby się nieźle dogadać, a przyszłość stałaby dla nich otworem. ![]() Honorata nie mogła się doczekać osobistego poznania Marcela. Znała go z widzenia, ale poza tym nigdy nie mieli okazji porozmawiać czy coś. A trzeba przyznać, że młody Galon potrafił robić wrażenie! ![]() Pierwsze spotkanie wypadło bardzo dobrze. Honorata była zdziwiona tym jaki naprawdę fajny jest Marcel. Jelena zdała egzamin, oj zdała. Przecież on jest niesamowity, pomyślała panna Stępień. ![]() I Marcel czuł się oczarowany ![]() ![]() Od tamtej pory coraz częściej się spotykali. Marcel wpadał do niej nawet bez zapowiedzi, a i na szkolnych korytarzach często można było ich widywać razem. Honorata z chęcią chodziła kibicować mu na jego mecze, a Marcel zawsze znajdywał chwilę na spacer z nią czy wysłuchanie jej problemów. ![]() Ich ulubionym miejscem pozostał jednak ogródek państwa Stępień ![]() ![]() No i huśtawka ![]() ![]() Ale ona akurat niedługo później nabrała dla nich bardziej sentymentalnego znaczenia. ![]() Wszak to przy niej pocałowali się po raz pierwszy i oficjalnie zostali parą! ![]() ![]() Byli młodzi, szaleni i uważali, że nic ich nie obowiązuje. Spędzali ze sobą każdą wolną chwilę i nie wierzyli, że cokolwiek może im się złego przydarzyć. Trzeba przyznać, że stanowili jedną z tych bardziej zgranych par i ich znajomi ze szkoły dawali im naprawdę duże szanse na przetrwanie ich związku po zakończeniu szkoły. ![]() ![]() Honorata bardzo kochała swojego chłopaka, jednak kiedy trzeba było, to potrafiła odwołać ich spotkanie, żeby zdążyć się nauczyć do szkoły. Była jedną z prymusek i nie zamierzała sobie pozwolić na pogorszenie ocen. Jej ojciec chybaby ześwirował, gdyby to się stało! ![]() Wystarczało, że i tak czepiał się o Marcela. Uważał, że powinna siedzieć tylko w książkach, a o simach, szczególnie tych o nazwisku Galon, powinna jak najszybciej zapomnieć, bo nie można im ufać. Daniel uwielbiał przypominać jej sytuację, gdy wujek Marcela rzucił jej matkę. ![]() Honoraty jednak nie dało się przekonać. Twierdziła, że nic jej z Marcelem nie rozdzieli, szczególnie, że ojciec za kilka tygodni nie będzie miał prawa jej niczego zabronić. A gdy wyjedzie na studia, to już w ogóle nie będzie jego sprawa! ![]() I faktycznie. Marcel i Honorata jako studenci niewiele zmienili w swoim życiu, poza tym, że w pełni korzystali z nowo otrzymanej swobody :> ![]() Byli rozpoznawalni na uczelni, jako że nie starali się ukrywać ze swoim uczuciem ![]() ![]() ![]() Przynajmniej tworzyli ładną parę ![]() ![]() A Marcel chwilami potrafił być mega romantyczny ![]() ![]() Studia jakoś im przeszły i osiągnęli całkiem zadowalające wyniki. Marcel był coraz bliżej chwili zostania prawomocnym psychologiem ![]() ![]() Niestety nie działo się to, czego Honorata oczekiwała od bardzo dawna. Studia zbliżały się do końca wielkimi krokami i powoli wkraczali w prawdziwą dorosłość. Oczekiwała, że już niedługo Marcel jej się oświadczy, ale chyba trochę się przeliczyła ![]() ![]() Było jej przykro, gdy koleżanki, w tym Jelena, chwaliły się pierścionkami zaręczynowymi i planami ślubnymi. Mimo wszystko starała się cieszyć razem z nimi. ![]() Marcel natomiast bardzo nie lubił, gdy dziewczyny schodziły na temat zakładania rodziny. Zawsze po tym musiał odwodzić swoją dziewczynę od wszelkich niedorzecznych pomysłów. Podobało mu się tak jak było i nie zamierzał tak szybko się żenić, mimo że kochał Honoratę. ![]() Uważał, że niepotrzebne im były żadne obrączki do tego, aby wiedzieli ile dla siebie znaczą. ![]() Po zakończeniu nauki Marcel razem z Honoratą zamieszkali w nowym domu jego rodziców. Panna Stępień mimo głośnych nalegań ojca nie zgodziła się na powrót do rodzinnego domu. U Galonów czuła się jak u siebie i wszyscy ją bardzo lubili. Poznała też w końcu siostrę swojego ukochanego – Dominikę Fortecę. ![]() ![]() Marcel i Dominika nie spotykali się często, ale gdy tylko nadarzała się okazja, to nie mogli wprost się nagadać ![]() ![]() Po chwili jednak z chęcią zapoznał się z siostrzeńcem. ![]() Życie Galonów płynęło spokojnie. ![]() Tom jeszcze żyje :> ![]() A miłość Cypriana i Ilony wciąż jest silna ![]() ![]() ![]() Podobnie sprawa ma się u młodych, chociaż oni są nieco bardziej żywiołowi ![]() ![]() ![]() Papużki nierozłączki ![]() ![]() Ilona uwielbia gotować obiady i później spotykać się ze wszystkimi domownikami przy stole. Przynajmniej wtedy może zebrać wszystkich w miejscu – nawet Marcela, który wiecznie jest zagoniony i ciężko mu znaleźć czas dla starej matki. ![]() Honoracie też bardzo przypadły do gustu wspólne posiłki. ![]() Cypek w swojej bardzo dziwnej fryzurze wysłuchał właśnie BARDZO ważnej nowiny. ![]() Honorata poinformowała wszystkich, że spodziewa się dziecka. ![]() No cóż. Marcel nie przyjął tego najlepiej. - Jakie dziecko? Nie chcę mieć dzieci, nie możemy mieć żadnego dziecka! ![]() Jego zacięty wyraz twarzy i to, że nie spojrzał nawet w strony Honoraty bardzo ją zaskoczyło. Nie mogła uwierzyć w to, że powiedział coś takiego. - Marcel, no co ty? C.D.N. |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|