|
|
#11 |
|
Reputacja: 21
|
Mam małe zaległości, ale już nadrabiam
![]() Andżelika to piękna simka! Szkoda, że zachorowała I trochę nie rozumiem zachowania Michała. Dla mnie bardziej naturalne by było gdyby od razu poleciał do szpitala, a nie wynosił śmieci i odrabiał lekcje... Katia jest śliczna, omamusiuboska Hirek i Michał rzeczywiście nie są na pierwszy rzut oka do siebie w ogóle podobni, ale jak się spojrzy na to zdjęcie to są jak dwie krople wody! Fajnie, że ojciec przyjął syna, w ogóle chociaż jakiś promyk radości się tutaj pojawił Szkoda tylko, że się tak od razu odciął od przeszłości, przecież można było połączyć i jedno, i drugie...Cudowna rodzinka z tych Adamów! Tylko znowu ta fryzura ![]() Ehhh, jakoś te Twoje simy nigdy się nie mogą dogadać ze sobą Dla dziecka też chyba lepsza jest jakaś bardziej klarowna sytuacja, a nie takie niewiadomo co. No przynajmniej tym razem Adam z Adą się na coś konkretnego zdecydowali. Ślub uroczy, jak zawsze Mam nadzieję, że już im mieszać nie będziesz, przynajmniej nie za mocno ![]() Jaaakie długie nosy mają ci wszyscy Hossowie! Aczkolwiek bardzo spoko wyglądają ![]() Dobre geny mają w tej rodzinie, bo dzieciaczki urocze Nie jak u mnie ![]() Od początku mi się ta Jola nie podobała, coś za gładko im poszło. Szkoda tylko, że Kazik też stchórzył, słabo trochę :c I jeszcze do tego Grażyna, cała rodzina się rozleciała Widzę, że bliźniaczki prawie jak te od Przyjemniaków z Miłowa, jedna mroczna, druga słodka Tylko dlaczego Anita wchodzi drugi raz do tej samej rzeki? Nic dobrego z tego nie będzie...Ahhh, aż jakoś nabrałem ochoty żeby sobie pograć :3 |
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|