|
|
#11 |
|
Reputacja: 21
|
Jestem bardzo złym czytelnikiem i biję się w piersi
I już nadrabiam ![]() Larysa jest taka ładna! Ma świetną fryzurę i uwielbiam ten jej "złamany" nos (zresztą w ogóle mi się takie podobają ). Fajnie by było gdyby ułożyła sobie życie z Łucjanem, ale też szkoda trochę ich przyjaźni (bo jak przyjaciele kończą ze sobą to to zwykle oznacza koniec ich więzi #shiverowemądrości). Fajny dzieciaczek z Agaty ![]() Ehhh, Wawrzyniec wszedł do (prawie) tej samej rzeki po raz drugi Znając Ciebie to wyjdzie z tego kolejny dzieciak ![]() No i wiedziałem, że tak będzie! Nawet nie zdążyli być razem i już się rozeszli Najbardziej to mi szkoda Agatki A Larysa też trochę taka niegramotna szczerze mówiąc, już pomijam, że narobiła Łuckowi nadziei, mogli się nie zrozumieć czy coś, ale że ona dalej taka zapatrzona w tego Wawrzyńca... Nie wiem na co ona liczy, że on nagle wróci i będzie sielanka?A jednak wrócił Nie wróżę temu związkowi niczego dobrego jeśli mam być szczery... A Larysa dalej nie wie czego chce, niby go kocha, ale jakoś z oporami wybacza, potem robi się niezręcznie a za chwile nagle się całują i jest wielka miłość ![]() WIEDZIAŁEM, ŻE BĘDZIE DZIECKO! ![]() Szkoda, że Izaak się tak stoczył... Niby już się odbił od dna, ale pewnie nieprędko się ogarnie. I znowu szkoda dziecka No i pełen szacun dla Michasi, że nieustannie mu wybacza, chociaż może jakby nim porządnie potrząsnęła to by otrzeźwiał (w przenośni oczywiście )Milena wygląda (no teraz już wyglądała) tak młodo jak na emerytkę! Szkoda, że musiała już odejść ![]() Uuuu, rzeczywiście dramatycznie Ci wyszło. Ale takie wstawki w stylu FS są bardzo spoko od czasu do czasu
|
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|