![]() |
#331 |
Reputacja: 41
|
![]()
Powiem tak i ostatni raz. Głosujcie na mnie, a zobaczycie, że mieszkańcem byłem. Zobaczcie również kto głosuje z tłumem i weźcie pod uwagę osoby z mojej listy. Dzięki
![]() To jest moja ostatnia wola. A mój głos idzie na Annetti. EDIT: Drobne literówki. Ostatnio edytowane przez LepkiePaluszki23 : 28.08.2015 - 16:22 |
![]() |
|
![]() |
#332 | |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]() Cytat:
Chociaż ja nadal zastanawiam się nad tymi, którzy nic nie piszą, a głosują np. Rainbow. Skąd u niej nagle cheeba? Swój głos oddaję jednak na Lepkiego. |
|
![]() |
![]() |
#333 |
|
![]()
Jeżeli zginę, to prześledźcie DOKŁADNIE listę, kto na kogo głosował i posty owych użytkowników
![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Reputacja: 21
|
![]()
Ja będę głosował na Cytryśnię bo to ona wydaje mi się najbardziej podejrzana.
|
![]() |
![]() |
#335 |
Reputacja: 10
|
![]()
Prawdę mówiąc mafiosem może być każdy, niezależnie od zachowania, dlatego posądzanie osób o np. głosowanie z tłumem, siedzenie w temacie, a nie odzywanie się (można tutaj wskazać mnie, ale ja wolę od czasu do czasu coś dodać, niż paplać bez sensu) jest po prostu głupie.
#336 |
Reputacja: 10
|
![]()
Udalo mi sie wejsc jednak znowu z telefonu. Ogarnelam wczoraj, ze Cytrysnia to piesel (czemu nic nie mowilas?! a ja sie dziwilam ze Cie nie pamietam z poprzednich mafii) i wydaje mi sie, ze w poprzedniej edycji pisala w inny sposob a wtedy byla mafiozem. Nie jestem teraz tego jednak sprawdzic, w kazdym razie na ta chwile odpuszcze sobie glosowanie na nia, przynajmniej do czasu jak nie przesledze w domu calego tematu. Aktualnie nie jestem przekonana do zadnej osoby, ale skoro jest chec zlikwidowania Lepkiego to wam zaufam i zaglosuje na niego by nie dopuscic do sytuacji z pierwszego glosowania. Mozecie sie pluc ze ten post niewiele wnosci bla bla ale w tramwaju ciezko mi o cos glebszego.
#337 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Co do głosowania na Lepkiego, to nie sądzę by to był najlepszy pomysł. Jaki mafioso zabijałby mieszkańca, na którego oddał głos w otwartym głosowaniu i to aż dwa razy? (Głównie myślę o sprawie z Malfurionem, bo na SPC głosował prawie każdy). Coś mi tu śmierdzi...
E: Bjork i Rainbow też bym na razie sobie darowała. Ich głosowanie na inne osoby niż SPC, na którego zagłosował prawie każdy świadczy raczej o tym, że idą swoim tokiem myślenia. Mafia by się tak nie wyróżniała w tłumie.
Ostatnio edytowane przez Kędziorek : 28.08.2015 - 17:23 |
![]() |
![]() |
#338 | |
|
![]() Cytat:
Nie wiem co jeszcze powiedzieć, abyście mi uwierzyli XD Jak zginę to zobaczcie listę podejrzanych osób według mnie + ludzi z dzisiejszego głosowania (bo i tak już zginę). Powodzenia w dalszej grze i trzymam za was kciuki ![]() |
|
![]() |
![]() |
#339 |
Reputacja: 39
|
![]()
LP, nie musisz powtarzać tego samego pięć razy, myślę, że każdy rozumie zdanie "zastanówcie się nad osobami z mojej listy" jest całkiem jasne i każdy je zrozumiał, gdy przeczytał je po raz pierwszy
![]() Nusso, te powody nie są aż takie głupie niż myślisz. Mafia zazwyczaj głosuje z tłumem, stara się nie wyróżniać, czasem pisze posty, ale raczej jest średnio aktywna. W każdym razie mam zamiar oddać mój głos na Lepkiego. Na tę chwilę nie mam innego lepszego podejrzanego, a nie mam ochoty a. strzelać na oślep, b. marnować głosu.
#340 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
No a ja dzisiaj zostanę przy Apo. Mi się jednak wydaje podejrzana. A co do SPC miałam rację.
Choć kiedy już namawiałam, będšc więcie przekonana, że kto jest w mafii i się okazało, że nie był. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|