|
![]() |
#1 | ||||||||||||||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nawrócenie Seweryna S. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzięki, dziewczyny! ![]() Czytelnicy - no co z Wami? Summertime sadness? Jeśli w październiku wstawię choć jeden odcinek, to będzie świetnie, bo czas na pisanie będę miała tylko w weekendy, i to też nie wszystkie. Historyjek nie brakuje, tylko jak widzę, że w temacie nic się nie dzieje, to nowa część też się nie tworzy. Dosyć gadania, do dzieła! |
||||||||||||||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | ||||||||
Reputacja: 15
|
![]()
Nadrabiam
![]() 30.08 Cytat:
![]() Elinora taka śliczna. Oj nieładnie się spoufalać ze studentką. Cytat:
W ogóle jakim prawem on się tak na nią wydziera. Stary łachman. Cytat:
Cytat:
Dlaczego Dosia umarła...Tak nagle. Nie dowierzam. Matka Dosi dziwnie się zachowała. Tak po prostu wcisnęła mu Olcię. Nie wiedziała jaki on jest? I jeszcze ten tekst, że odda małą do domu dziecka. Serio? Elinora wygląda tak smutno w tych krótkich włosach... Biedna mała, dobrze, że znalazł się ktoś, kto się nią właściwie zajął. Cytat:
Olcia jest urocza i jeszcze ta rozmowa z Elinorą. Nie kumam, czemu Lena nie zaczęła pracy, tylko żyli z tej jednej pensji... Tak czy siak szkoda Szczepana. Lena ładnie wygląda na tym zdjęciu: http://s20.postimg.org/syvw9pmil/sna...5_1ee6d701.jpg 09.09 Ola faktycznie prześliczna. No i Elinora znów w długich włosach. Ola zrobiła ją na bóstwo ![]() Cytat:
Cytat:
Nie mogę uwierzyć, że mu wybaczyła. Skoro jest szczęśliwa, to chyba nic mi do tego, ale podziwiam. Podziwiam. Elinora na swoim ślubie przepiękna. No i bliźniaki wspaniałe ![]() Czemu Ola odwiedza swojego ojca. A może to we mnie jest tyle złości i nienawiści? Szkoda, że nie pasowało jej u cioci, ale to jej wybór, szkoda, że zdecydowała się by zamieszkać u ojca, lepiej było poczekać te parę miesięcy i wyprowadzić się do dziadków. Franek oczywiście musiał spaprać sprawę już na wstępie. Ostatnia kłótnia Oli i Franka zrobiła na mnie wrażenie. Cytat:
Tyle emocji ... Idę ochłonąć i czekam na kolejne odcinki. Pozdrawiam ![]() |
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|