|
|
#22 |
|
Archeolog Renesansu
Reputacja: 86
|
Mając wujka fotoszopa pod ręką recolory nie są aż takie straszne
po prostu przemalowałam kanał zielony na czerwono i poszło to dość szybko. Koniki zdecydowanie średniowieczne nie są, ale z opcji dla dzieci ta wypadała jednak najlepiej. Bardziej mnie irytują nieśredniowieczne NPCe i turyści, dlatego co się da to ukrywam (kuwety dla kota przykryte roślinami, telefony w wieżyczkach i cieć z wypożyczalnią również).Cosik mi nie pasowało właśnie z tym studiem, więc posłuchałam sugestii odnośnie braku piętra nie dysponuję za bardzo ścianami i podłogami w arabskim stylu, więc wybór padł na taką ścianę, jaka kolorystycznie była "najbliżej". Podłogę zmieniłam na kafle - jak spa to spa.![]() Z autostrady mugole mogą podziwiać zamek... a raczej mogliby, gdyby nie byli mugolami (czytam chłopu na głos po jednym rozdziale Pottera do snu, więc mnie klimat trzyma). ![]() Jest już trochę lepiej, ale jeszcze, jeszcze bym coś zmieniła... a raczej na pewno zmienię. ![]() Łaźnia z dołożonym piętrem. ![]() Żodyn nie zwrócił uwagi, że przy basenie nie było drabinki ŻODYN!![]() Publiczna latryna. Telefony ukryte wewnątrz wieży +bonus! ![]() Mugolom wstęp surowo wzbroniony
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|