|
|
#28 |
|
Archeolog Renesansu
Reputacja: 86
|
Nie trzymam się jednego stylu, ponieważ przedmioty zaczną się powtarzać i będzie nuda. To się już zaczyna - chociażby w przypadku roślinności. A teraz...
Neldë cormar Aranin Eldaron nu Menel Otso Herurin Naucoron martamenta ondovassë Nertë Atanin martainë qualmen Minë Morë Herun morë mahalmaryassë Nóressë Mordoro yassë caitar i Lómini Minë corma an turë ilyë Minë corma an hirë të ilyë Minë corma an tulë të ilyë Ar morniessë nutë të Nóressë Mordoro yassë caitar i Lómini ![]() Przeniosłam się na parcelę obok. Do tej mrocznej może jeszcze wrócę. ![]() Oj od dawna próbowałam budować z wykorzystaniem tych elementów, ale nigdy nie udawało mi się tego poskładać do kupy. ![]() No nie umiem się powstrzymać, żeby nie nawalić jak najwięcej drzew. No nie da się. ![]() Przeniosłam miejsce do lądowania statku powietrznego. ![]() Cyprysy ![]() ![]() Koło wejścia stoi wróżka Mara ze swoim wózkiem handlowym. Chciałam umieścić przynajmniej jednego, magicznego sprzedawcę i Mara wydała mi się najodpowiedniejsza. ![]() Sklep ogrodniczy i kwiaciarnia. Przy okazji cyganie dostarczają do sklepu również miód i inne ingrediencje. ![]() Po drugiej stronie znajduje się niewielki punkt gastronomiczny - Simy muszą żryć zawsze i wszędzie. ![]() Zoologiczny nad ogrodniczym. ![]() Niewielki zakątek. Można się oddać lekturze, albo wyjść na zewnątrz... ![]() Zagrać w warcaby, albo przejść dalej... ![]() Na końcu siedzi sobie cyganka Gienia, która za drobną opłatą przewiduje przyszłość (zagospodarowanie tej przestrzeni pozostaje sprawą otwartą). ![]() Pod kanciapką cyganki Gieni znajduje się szalet publiczny. ![]() Raz jeszcze widok na wejście do budynku. ![]() Tył. ![]() Ale trzeba sprawdzić jak się parcela sprawdza w praktyce. Ponownie do testów zgłosiła się Jarogniewa Staw - tu przegląda zasoby wróżki Mary. ![]() Można zjeść lody, albo napić się kawy. Sim automatycznie siada w loży, jeśli jest wolna. ![]() Szalet jest na tyle przestronny, że simowie się w nim nie blokują (co im się zdarzało na oryginalnej parceli). ![]() Na zakupach spotkała sir Henrica we własnej osobie! ![]() Partyjka warcabów to dobry sposób, na nawiązanie nowej znajomości. ![]() Zasób biblioteczny jest tu skromny, ale interesujący. ![]() Z tej perspektywy widok najpewniej należy do przyjemnych. Ani jednego błędu na parceli (nie licząc drobnych w grafice), wszystko działa poprawnie miła odmiana po wiecznie psującej się parceli wakacyjnej.Bonus! ![]() Jak się budynek zaczynał kształtować. ![]() Gastro powstało jako pierwsze. ![]() Na który kolor okien i drzwi się zdecydować...? Ostatecznie padło na biel i brąz. |
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|