|
![]() |
#1 |
Reputacja: 23
|
![]()
Ten pierwszy cytat wyłapałam sama wcześniej i niestety poprawiłam ten błąd, ale na innym forum. xD
Już wklejam poprawioną wersje. Co do drugiego - zrobiłam dwa entery, nie wiem czy to wystarczy, ale kompletnie nie mam pomysłu jak to zacząć... "przybysze"? xD zabiera - poprawione! kropka - zrobiona! rodzina O'Dell - poprawiona wracała - zrobione czyim - dopisane wracała - poprawione powstali - poprawione zdania - połączone kropka i ogonek dopisane. To prawda, sprawdzałam ten tekst i poprawiałam wiele razy. ![]() Co do komentarzy to na tym forum wstawiam historię tak o, żeby była, bo w sumie co mi szkodzi skopiować i wstawić tutaj. Oryginalny temat, na którym się skupiam jest na centrum simów, tam mam już 6 komenatrzy, więc z aktywnością nie jest źle. Dlatego właśnie tam wstawiam swoje "dzieła", ze względu na aktywność użytkowników. Widząc tyle komenatrzy sama mam ochotę komentować tematy innych ludzi i tak jakoś się to kręci ![]() link - http://centrum-simow.com/viewtopic.php?f=271&t=2368 Pozdrawiam i dziękuje serdecznie za komentarz! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|