|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Raczej miód jest do jakis potraw dla sims,a nie do tego tupu czarów.
Ostatnio edytowane przez gryzia : 09.10.2004 - 10:15 |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
potwierdzam to co mówił KiTiKeT
jak zrobiłem takie zaklencie i ładoał rużdzke puziniej mi klasakł że zaklencie się udało wyjoł rużdżkę pomachał i włorzył sprowotem znowu naczoł ładować i powąchał zaksztusił się i wyjoł rużdzke pomachał i schował ![]() to chyba błąd w grze ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
nie gryzia miod jest tez do ladowarki, dodaje sie go do takich czarow jak cios milosci, poprawa stosunkow, chyba uszczesliwienie i wielkie pytanie juz dokladnie nie pamietam, a tak poza ladowarka to chyba tylko jeszcze do miodu pitnego ....
coz tez tak pomyslalam, ze to jest jakis blad ![]() a tak nawiasem mowiac (o tym z pewnoscia bylo na forum, ale ja nie bardzo mam czas zeby tak siedziec i szukac) jestem ciekawa o jakich tajnych skladnikach mowi ksiega zaklec, bo o rzadkich skladnikach tez jest to sa wszystkie te ktore mozna zdobyc robiac rozne zlecenia dla tych tam z bazarku, natomias rzadkie to nie to samo co tajne ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ja tez dałam kiedys 3 miody do ladowarki czarow
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Hej!Tak sobie pomyślałam,że może coś doszło do składników bądź różnych.Ja ostanio nie miałam czasu sprawdzać bo chciałam szybko zamieścić story.Wejdźcie zobaczyć.Link w sygnaturze.
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ja również kiedyś dałam 3 miody i wyszedł fioletowy dymek, ale nic po za tym.
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|