Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 07.10.2004, 09:17   #1
Lillian
Guest

Domyślnie

Hej!Tak sobie pomyślałam,że może coś doszło do składników bądź różnych.Ja ostanio nie miałam czasu sprawdzać bo chciałam szybko zamieścić story.Wejdźcie zobaczyć.Link w sygnaturze.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 07.10.2004, 16:32   #2
Pinia
Guest

Domyślnie

Ja również kiedyś dałam 3 miody i wyszedł fioletowy dymek, ale nic po za tym.

stare 07.10.2004, 20:19   #3
KiTiKeT
Guest

Domyślnie

uwaga odkrylam cos nowego apropo tego nieszczesnego miodu ! otoz kilka dni po tamtym nieudanym niby zakleciu z trzech miodow, stalo sie cos takiego ze jak kliknelam na cudotworce uwaga...pojawila sie nowa opcja! wyglada to tak jest napisane make jak klikam to nastepna opcja jest TBD ale co dziwniejsze jak wszystkim nam wiadomo do cudotworcy nie mozna dodac miodu a kiedy wybieram ta opcje TBD mija simka uzywa trzech miodow i...stwarza rog obfitosci ! dziwne czyz nie? aha i jeszcze jedno tak normalnie nie moge dodac trzech miodow do cudotworcy ona uzyje ich dobiero jak uzywam tego make -> TBD....jestem ciekawa co jezszce sie wydazy :>

stare 07.10.2004, 20:28   #4
Lillian
Guest

Domyślnie

Dokładnie tak samo mam Kitket!Też pojawiła mi się ta opcja!I jeszcze coś.Gdy dodaję do ładowarki trzy miody,to to jakby się udało stworzyć zaklęcie,ale zaraz po tym zdarzeniu,simka znów laduje różczkę,ale tym razem jest to szary dymek czyli czar się nie udał.

stare 07.10.2004, 20:36   #5
KiTiKeT
Guest

Domyślnie

no dokladnie ... zastanawiam sie co to moze byc i czy w taki sposob mozna tez tworzyc te same zaklecia z innych skladnikow a moze nawet jakies nowe zaklecia...hmm dziwna sprawa, nie wyglada to na blad w grze i co wiecej wydaje sie byc na tyle tajemnicze ze nie zostalo przetlumaczone na polski

stare 08.10.2004, 10:26   #6
Lillian
Guest

Domyślnie

Niekiedy na innych stronach piszą,że trzeba próbować innych kombinacji tych samych czarów,to wyjdą wtedy jakieś ulepszone czary.Szczerze mówiąc,uwarzam że to bujda.No bo próbowałam to z uropuchowieniem i nic nie wyszło!

stare 23.04.2005, 07:50   #7
ppp
Guest

Excl inna kombinacja czaru ożywienie

Wiesz co ja kiedy zrobiłem inną kombinację to ożywienie miałem aż dziewięć a nie robiłem tego tyle razy!
Dziwne nie?
Chyba jeżeli robi się inną kombinacją to mam więcej tego czaru do użycia!
fajnie nie?!

stare 08.10.2004, 17:41   #8
Meginia
Guest

Domyślnie

Sprawdzilam, u mnie dzieje sie tak samo! Nie wiem co to znaczy
Czy u was też tak jest ze jak mieszkacie w Abrakadabrowie i przynosicie smoka a potemklikacje na to urzadzenie zapamnialam nazwy ktorym sie robi amulety to sie pojawia opcja Make...? Wy tez tak macie czy tylko ja?

stare 08.10.2004, 17:45   #9
KiTiKeT
Guest

Domyślnie

no wlasnie o tym czaly czas jest mowa ze tak sie robi i nie wiemy co to znaczy ;] ale w ogole dziwne rog obfitosci z trzech miodw robiony w cudotworcy do ktorego miodu wrzucac nie mozna

stare 03.11.2004, 16:47   #10
plamka
Guest

Domyślnie

radzę wam wziąść miód,gałązkę czarnego bzu i jeszcze raz miodek

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania