|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ja również kiedyś dałam 3 miody i wyszedł fioletowy dymek, ale nic po za tym.
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
uwaga odkrylam cos nowego apropo tego nieszczesnego miodu ! otoz kilka dni po tamtym nieudanym niby zakleciu z trzech miodow, stalo sie cos takiego ze jak kliknelam na cudotworce uwaga...pojawila sie nowa opcja! wyglada to tak jest napisane make jak klikam to nastepna opcja jest TBD
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Dokładnie tak samo mam Kitket!Też pojawiła mi się ta opcja!I jeszcze coś.Gdy dodaję do ładowarki trzy miody,to to jakby się udało stworzyć zaklęcie,ale zaraz po tym zdarzeniu,simka znów laduje różczkę,ale tym razem jest to szary dymek czyli czar się nie udał.
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
no dokladnie ... zastanawiam sie co to moze byc i czy w taki sposob mozna tez tworzyc te same zaklecia z innych skladnikow a moze nawet jakies nowe zaklecia...hmm dziwna sprawa, nie wyglada to na blad w grze i co wiecej wydaje sie byc na tyle tajemnicze ze nie zostalo przetlumaczone na polski
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Niekiedy na innych stronach piszą,że trzeba próbować innych kombinacji tych samych czarów,to wyjdą wtedy jakieś ulepszone czary.Szczerze mówiąc,uwarzam że to bujda.No bo próbowałam to z uropuchowieniem i nic nie wyszło!
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Wiesz co ja kiedy zrobiłem inną kombinację to ożywienie miałem aż dziewięć a nie robiłem tego tyle razy!
Dziwne nie? Chyba jeżeli robi się inną kombinacją to mam więcej tego czaru do użycia! fajnie nie?! |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Sprawdzilam, u mnie dzieje sie tak samo! Nie wiem co to znaczy
Czy u was też tak jest ze jak mieszkacie w Abrakadabrowie i przynosicie smoka a potemklikacje na to urzadzenie zapamnialam nazwy ktorym sie robi amulety to sie pojawia opcja Make...? Wy tez tak macie czy tylko ja? |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
no wlasnie o tym czaly czas jest mowa ze tak sie robi i nie wiemy co to znaczy ;] ale w ogole dziwne rog obfitosci z trzech miodw robiony w cudotworcy do ktorego miodu wrzucac nie mozna
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
radzę wam wziąść miód,gałązkę czarnego bzu i jeszcze raz miodek
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |