Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 09.10.2004, 14:17   #1
Myszka-99
Guest

Excl

ja tam mam Abrakadabra w języku rosyjskim :yay: i też tak robiłam, to wszytsko bylo tak jak u was... hm... ciekawe co to znaczy (w rosyjskich tez nie jest przetlumaczone na rosyski tylko jest po ANGIELSKU!!)

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 09.10.2004, 18:17   #2
Pinia
Guest

Domyślnie

Może gdy sie zmiesza jakoś dwa miody a trecim składnikiem jest jakiś nowy składnik?

stare 09.10.2004, 21:58   #3
Lillian
Guest

Domyślnie

Wątpie Piniu,wątpie.Wogóle jakaś śmierdząca sprawa z tym miodem.Może to jest właśnie to inne zastosowanie tych samych czaró z innych składników o którym piszą inne strony?

stare 09.10.2004, 23:55   #4
KiTiKeT
Guest

Domyślnie

chyba tak innej alternatywy nie widze, bo probowalam juz mieszac te miody z cala reszta dostepnych skladnikow i nic z tego ...

anulka mozesz podac jakies takie ciekawe strony ktore pisza o abrakadabra? moze cos wylape i mi sie uda cos wykabinowac...

stare 10.10.2004, 08:48   #5
Pinia
Guest

Domyślnie

A ten składnik co podawała Irma Lair ? Jakiaś taka dziwna nazwa.

stare 10.10.2004, 10:01   #6
KiTiKeT
Guest

Domyślnie

ten skladnik co podawala Irma to sciema przynajmniej ja tak uwazam i szczerze mowiac zaczynam sie powaznie zastanawiac czy sa nowe zaklecia bo popatrz gdyby cos bylo juz dawno zostalo by odkryte jak nektar czy biszkopt bo simsy sa wlasnie taka gra gdzie wszystko jest raczej latwo odkryc nie wierze ze tyle osob co tu pisze i gra w abre nie zolalo jeszcze nic odkryc czy tez pokazac dowodow, a o nowych czarach i skladnikach gadaja w kolko te same osoby czy to nie jest podejzane ? :> gdyby cos bylo juz dawno zostalo by odkryte albo pisalo by o tym na innych stronach ;]

stare 10.10.2004, 12:00   #7
Lillian
Guest

Domyślnie

Nie chce mi się podawać linków.W google wpisz sims nowe czrary i poszperaj.

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania