|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Myślę, że skoro u mnie (i paru innych osobach) był to problem sterowników, to chyba nie ma znaczenia, jaka to karta. Po prostu trzeba uaktualnić sterownik lub wgrać orginalny. Ja np. wgrałam najnowszy sterownik i nie działało, a potem wgrałam znowu ten starszy (z orginalnej płyty dołączonej do karty) i wtedy wszystko zaczęło działać
Ostatnio edytowane przez Eveline : 13.10.2004 - 17:27 |
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
ja mam zaistalowany najnowszy sterownik i nie dziala
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Mam to samo, mam najnowsze sterowniki ale nadal nic, poszukuje innych, zna ktoś jakaś strone? (ściągałam z Nvidi)
|
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
ja mam tez taki problem ze mi sie simy nie wyświetalją.... ściągnęłam najnowszy strownik---> nie zadziałało...zainstalowałam stary -----> bez efektów....zainstalowałm nowego directX ----> nie poskutkowało... może ma ktos jeszcze jakies linki do stron, z których ściągnięte sterowniki do geforca4 mx 440
działają u Was ?
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
pewnie macie ten problem dlatego ze macie karte GeForse hmm??
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
hm.. do GeForce'a 2 MX polecam DETONATORY 41.09 (nie nowsze, bo sa gorsze dla tej karty).
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
A ja mam gorzej, bo mój wujek mi instalował sterowniki i gdzies walnął płytke i nie wiem gdzie jest
(wujek, ja cie zabije ). Zadzwonie do niego, a potem zdam relacje, czy udało mi sie zrobić zdjecie, itp
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
nie czytalem tego calego tylko kawalek 1 strony i odpowiem krotko i treszciwie NIE WYDAWAJ PIENIEDZY NA COLE,SHIPSY,GAZETY, tylko po protu zbieraj na upgrade pc sindara aw willi tez ci plynnie chodzi??x):P:D
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|