|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Mam dokładnie ten sam problem...
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
na początku zawszwe instalka najnowszych dostępnych na www producenta (nvidia lub ati) sterów
, wześniej uninstalka starych, restart i instalka nowych
|
|
|
|
#4 | |
|
Guest
|
Cytat:
a skąd wzięłas te sterowniki....ja już chyba 10 sciągnęłam i zainstalowałam pod winows xp w co drugim występował komunikat ze sterownik nie jest kompaytybilny z windows xp :1smutny: a te pozostałe nic nie dają .... :\ Jakby ktos miał sprawdzony link do sterowników nvidii, po których TS2 działają poprawnie, to prosze wyslijcie mi na maila --->[email protected]<--- albo tu napiszcie....błagam.... Dzieki za odpowiedzi i maile :* |
|
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Ohho...naprawde co za schizy
A co tu chodzi :> ? Mam lepszy komputer od moich gumpeli którym gra działa bez problemów. A mi albo zdjęcia wychodza czarne albo ikonki z postaciami są puste itd . .Komputer mam od roku więc sterowniki na karcie sa chyba w miare nowe.Czy powinam zainstalować starsze?Jak to zrobić?p.s.oczywiście sterowniki zainstalowane z tej płytki wcale mi nie pomogły w prawidłowym odbiorze gry TS2
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
wchodzisz na www.nvidia.pl jeżeli karta nvidi lub www.ati.com jeżeli ATI
tam downloads wybierasz karty graficzne, model i jaki system i masz najnowsze dostępne dla danego systemu ![]() ściągasz po scianieciu kasujesz poprzez dodaj/usuń stare stery i restart kompa, po restarcie wykrywa karte i chce szukac sterów(w 98, w xp normalnie wszystko wygląda). Odpalasz instalke nowych sterów, potem zaś restart lub 2(ja miałem 2) i jak nowe stery nie pomogą to znaczy że albo z grą albo z twoją kartą
Ostatnio edytowane przez Pingwin : 16.10.2004 - 13:24 |
|
|
|
#8 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
najlepiej mieć zainstalowane najnowsze, powtarzam, one obsługują wszystko
![]() mi nowe gry p benchmarki zawieszały się z powodu sterów, z cd. zainstalowałem najnowsze dostępne dla mojego systemu (win 98) i wsie gry chodzą i benchmarki, zero błędów
|
|
|
|
#10 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|