|
![]() |
#1 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Kiedyś kiedy grałem w simsy jeden chyba Jan Nowak(Bob) miał na czerwono pasek energii i wtedy położyłem go do łóżka kiedy miał się obudzić on zaczął jakoś latać a w dymku było napisane"MISING ANIMATION!" a nie było niczego co by mu przeszkadzało!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ok przypominają mi się śmieszne zdarzenia, a o to i one:
-Pewnego razu mój sim pojechał sobie do miasta i kogo tam spotkałe? Jakiegoś elegancika i zauważyłem, że ten pedancik obgaduje mego sima! Ja się wkurzyłem i odrazu do niego obraź, spoliczkuj, atakuj itp. Potem ten eleganik wlazł na jezdnię, a mój sim za nim. Kazałem, by sim go pobił a tu na ulicy radiowóz podjerzdza i trąbi, żeby zeszli z drogi ![]() ![]() -To było w domu, miałem psa. Kazałem mojemu simowi zawołac psa, a gdy spojrzałem gdzie pies stoi to zobaczyłem, że on lata! Jakoś w pionie stał i miał nad sobą jakomś chmurkę z czerwonym napisem. Potem szybko wrócił na glebe i pobiegł do sima.... -Pierwszy raz grałem w sims, wybudowałem sobie pokoj gdzie basen postawiłem. Kazałem swemu simowi podejśc do basenu. Stał sobie on tak, a ja powiększyłem basen. Przez to sim nie mógł się wogóle ruszyć. Stał na krawędzi mieszy wodą a glebą. Ojoj wtedy nie umiałem burzyć ścian i basenu to musiałem load brać :/ -Nie raz mi się zdarzyło, że w mieście podszedł do mnie obcy sim i mnie bezpowodu spoliczkował ![]() -Przyleciał tragiczny klaun a akurat łazienka płoneła. Ten kamikaze wlaz tam i sie spalił ![]() -Grałem pewną rodzinką zrobioną przez Maxis (druga okolica SW wprowadza tą rodzinkę) no to zrobiłem im dzieciaka. Męczyłem sie długo bez zapisywania gry z tym dzieciakiem a gdy dosrósł to miał on dziwną fote. Był chłopczykiem normalnie wyglądał, tylko fotę miał zwaloną. Wyglądała jakoś tak: dorosła kobieta, czarne średnie włosy, szminka na czarno, oczy brązowe, blada cera i na dodatek była do góry nogami. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
MIAŁEM KIEDYŚ SIMKE i jej męża ogrodziłęm dom basenem i zabiłem męża śmierć wskoczyła do basenu na główke i wyszła i dopiero wtedy wzieła dusze.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
To było dobre
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Nioo ja kiedyś w randce miałam sima który szukał dziefcyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Nessa : 13.01.2005 - 13:14 |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Do mnie natomiast przyszedł Ćwir i ukradł wszystkie krasnale
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Mam pytania : czy w simsach swiatowe zycie da sie zrobić swieta zeby przyszedl mikolaj.
Czy w tych simsach(swiatowe zycie)da sie zrobic by była awaria prądu i podobne rzeczy?????????? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |