Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 06.09.2003, 17:40   #1
WaW-ka
Guest

Domyślnie

ja mialam tak ze wypilam mixtuer i zamienilam sie w frankkensztaina i znikl;am :wink:
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 18.12.2004, 18:31   #2
Lizzy
Guest

Domyślnie

U mnie raz fachowiec siedział przez pół dnia w domu i oglądał telewizję zamiast naprawiać zlew. Myślałam, że się go nie pozbędę Naszczęście sobie poszedł
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.12.2004, 15:16   #3
froggermile
Guest

Domyślnie

moj sim kiedys karmil male dziecko w kolysce i to dziecko tak beklo, ze sim go upusciil :]
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.08.2007, 14:17   #4
Vegeta

Reputacja: 15
Domyślnie Odp: Mój sim ...

Oj przypomniało mi się coś śmiesznego:
Grałam sobie jakąś rodzinką i przyszła ta co roznosi gazety (musicie wiedzieć że pod moim domkiem było trochę starych gazet) i zaczęła wytykać paluchami. Nagle patrzę z domu wychodzi mój mały kochany piesek i patrze a w menu działania ma obrazek tej gazeciary i napisane "goń" czy tam "obszeczekaj" i zaczął ją gonić a ona tak zwiewała i wrzeszczała głupio :laugh: Ale głupio wyglądała prawie się posikałam ze śmiechu :laugh:

20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :<
Vegeta jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 26.12.2004, 19:47   #5
kasiaczekcool
Guest

Cool simy

moje simy wyjechały raz na wycieczke i niemogły wrrucić niewykonywały polecenia
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.12.2004, 11:09   #6
Fizzly
Guest

Domyślnie

Gazeciarka się przewróciła przed psem i była cała we krwi? Tia... A świnki latają... Bujda.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.12.2004, 14:15   #7
LindSay
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Fizzly
Gazeciarka się przewróciła przed psem i była cała we krwi? Tia... A świnki latają... Bujda.
Hm.... niom, świnki widocznie latają;-)))). Widocznie to był jakis błąd w grze, ale to było zabawne i śmieszne!!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.12.2004, 21:26   #8
kasiaczekcool
Guest

Domyślnie

pies mojego sina miał młode z innom rasą psa dla mnie dość nietypowe bo zawsze miałam z tą samą rasą. teraz jestem ciekawa czy pies z kotem morze hihihihi.

pozdrawiam fanów simsów
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.12.2004, 15:14   #9
LindSay
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał kasiaczekcool
pies mojego sina miał młode z innom rasą psa dla mnie dość nietypowe bo zawsze miałam z tą samą rasą. teraz jestem ciekawa czy pies z kotem morze hihihihi.

pozdrawiam fanów simsów
Cha, cha....Niom, ciekawe czy kotek z psem....Nie mam pojęcia. Nie mam teraz zainstalowanych Simsów Zwierzków, więc jak ktos ma to....
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.12.2004, 09:33   #10
froggermile
Guest

Domyślnie

Moj sim kiedys przyszedl z pracy i bardzo chcialo mu sie spac, wiec zasnal na ulicy(na dodatek na stojaco)A w tym domu mieszkalo chyba jeszcze 3 doroslych simow i nie mogli pojechaac do pracy bo ten przypał spal na ulicy... chyba ze 4 samochody staly i trabily na nniego, a ten nic. dopiero po kilku dniach sim sie obudzil bo musial isc za potrzebą. Ruszyl sie z miejsca, ale pozostali i tak stracili prace przez tego wała
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania