|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
ba! wesoło... ale jak na razie niezależnie od tego czy wirus został stworzony czy nie zawsze cierpiał mój sim-odkrywca. I gdy się udał dokogoś (np. przechodził ulicą) to wyskakiwały komunikaty ze "sim X zachorował na tajemnicza chorobę...(itd)" ... i tak do wszystkich simów. Mam teraz zarażone pół okolicy. Ale wesoło jest
![]()
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
a ja mam pytanie czyyy to sie da wyleczyć? jeszcze nie wynalazłam wirusa, ale maszynę świeżo dostałam i zanim się zacznę bawić, to chciałabym wiedzieć, czy jest na to coś
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
albo standardowo - dużo wypoczynku i relaksu (jakby to było takie proste :\) |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Dziwne. U mnie przy max logiki wirusa nie było. Ale fakt, leczyło się tą tajemniczą chorobę jak wszystkie inne w simsach leżeniem i wypoczynkiem
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
rainne przeziębienie wyleczyłam leżeniem i wypoczynkiem (bosz jakby tak w rzeczywistości było ;/ )...a tego...nie wiem, jutro pogram i nabiję sobie logikę na max i spróbuję tego wirusa wyhodować...i wyleczyc sie lekarstwem...nie iwem czy się uda ale się poświęce :]
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
ej...chyba nie przechodzi na sąsiada :/ wyhodowałam logikę na max...ściągnęłam troche znajomych do pokoju i próbowałam z wirusem, udało się...ii sim mi zachorował:/ poza nim w pokoju było kilka osób ale akurat on :/ eh i lekarstwo nie działało też...cóż, nie zapisałam gry ;]
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |