|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: NAJBARDZIEJ SPEKTAKULARNA ŚMIERĆ | |||
| porażenie prądem |
|
16 | 9.82% |
| utopienie |
|
9 | 5.52% |
| tajemnicza choroba |
|
25 | 15.34% |
| spadający satelita! |
|
102 | 62.58% |
| głód |
|
7 | 4.29% |
| starość |
|
4 | 2.45% |
| Głosujących: 163. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Cieszę się ze jest ktoś kto lubi Pratchetta! (i przepraszam z ortograf, przejęzyczenie klawiaturowe)
Powinnam dodać jeszcze jedną opcję wyboru śmierci, ale jest zbyt dziwna. Sim idzie do pracy... nagle łapie się za głowę i... łubudu, śmierć przychodzi! Mój mały, biedny sim! ;( Co mu się stało?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 11
|
Wiesz według mnie zapomniałaś jeszcze o dwóch śmierciach....jedno już mówiłem spalenie żywcem a drugie.....zawał serca
. Dla niewiedzących: niech sim z kiepskim samopoczuciem zobaczy ducha .
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Jest jeszcze lepsza śmierć od wszystkich innych! Jeśli pokój jest obłożony cały brudnymi naczyniami, i jak sim do niego wejdzie... To już po simie! A mianowicie zjada go rój much
Ochyda
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Zabicie rojem much jest najlepsze. Poza tym to haniebna śmierć to nie to samo co spektakularna śmierć :\.
|
|
|
|
#5 | |
|
|
Cytat:
I faktycznie,mój simek pracujący w nocy zobaczył duszka (a niemłody był...)
|
|
|
|
#6 | |
|
Guest
|
Cytat:
Możesz doprowadzić do tego kodem.... ale nie wiem czy moge o tym tu mówić...
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Hej,a jak zrobić,by sim umarł od porażenia prądem? Bo u mnie po tym nie umierają tylko maję kiepski nastrój.
|
|
|
|
#8 |
|
|
Jak doprowadzić do porażenia prądem?
najpierw niech niechlujny sim weźmie prysznic, powinny pojawić się gustowne kałuze. Potem, gdy coś się zepsuje sim która my być *dead*, bierze się za naprawiane tego bez punktów techniki, stawiamy pod nim kałużę, przeniesioną kodem moveobjects on. Powinno działać. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Ostatecznie można ściągnąć maszynę zwaną "the inseminator" (z modthesim2 bodajże...) i gdy już sięzaopatrzymy w takową przy naszych simach powinna pojawić się nowa opcja: suicide. Tam znajdziemy wszystkie znane graczom sposoby wyciągnięcia kopyt..
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Najgorsza top chyba satelita. Moi simowie umarli ze starości (Oliwka Widmo - przyjechała z pracy - i kopnęła w kalendarz..)
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|