|
|
Zobacz wyniki ankiety: NAJBARDZIEJ SPEKTAKULARNA ŚMIERĆ | |||
porażenie prądem |
![]() ![]() ![]() ![]() |
16 | 9.82% |
utopienie |
9 | 5.52% |
tajemnicza choroba |
25 | 15.34% |
spadający satelita! |
102 | 62.58% |
głód |
7 | 4.29% |
starość |
4 | 2.45% |
Głosujących: 163. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#42 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#43 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#44 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#45 | |
Guest
|
![]() Cytat:
satelita spada na oglądającego obłoki/ gwiazdy sima. |
|
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]()
Zaraz spróbuję to zrobić
![]() Jak się uda, to od razu dam screeny ![]() Edit: Obstawiłam cały pokój w talerzech (dosłownie cały!), czekałam ze 4 dni aż wszystko porządnie 'zgnije'. Wszedł tam mój Sim. I nic. Normalnie wszystko było :/ Ostatnio edytowane przez Poison Paradise : 23.11.2004 - 20:23 |
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]()
krwiożercze muchy.... dobre... nie wierze wam
jak sim patrzy w chmury/gwiazdy to wtedy (raz kazałem w nocy w gwiazdy patrzeć, nagle się przerzuciło na innego sima, nie dało się go zaznaczyć, zastanawiałem się (o co tu chodzi) a tu zaraz BUM!!! i latające kawałki ziemi, satelita leży, przychodzi Pan Mroczny, na szczęście udało mi się sima uratować(ale fajnie się wyczołgał spod tego satelity)) a kiedy asteroidy będą spadać na domy simów??:-P a może statki kosmiczne?? o właśnie wyślijcie screena albo najlepiej nakręćcie filmik jak muchy sima zżerają to uwierzę p.s. a wiecie co fajnego było po spadnięciu sateity? można było jego sprzedać za 1999$ ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]()
Spadający satelita. Nie przydażyło mi się to jeszcze (mimo że wciąż celowo kuszę los) ale wyobrażam sobie jak to wygląda.
Sim-naleśnik. Zaś najszlchetniejszą śmiercią wdłg mnie jest spłonięcie. O waśnie.. tu nie ma spłonęcia ![]() A i jeszcze dla mnie, jako wielkiej miłśniczki ognia (nieoficjalni piromanki) haniebna byłaby śmierć pzez utonięcie. Ostatnio edytowane przez Aquila_Ardens : 28.11.2004 - 02:40 |
![]() |
![]() |
#49 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#50 |
Guest
|
![]()
Fajne jest ze potem mozna tą satelite sprzedać za 1 700$ nawet bez kodów!! Ona sie tak fajnie dymi.... A ja coś wcześniej czytalam o jakims roju much, to chcialam sprobowac i trzymam i ch juz przez dlugi czas w pomieszczeniu z talerzami zbieranymi przez trzy dni i mają wystrój na maxa zły i nic ich nie chce zjesc!!:\
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|