|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: NAJBARDZIEJ SPEKTAKULARNA ŚMIERĆ | |||
| porażenie prądem |
|
16 | 9.82% |
| utopienie |
|
9 | 5.52% |
| tajemnicza choroba |
|
25 | 15.34% |
| spadający satelita! |
|
102 | 62.58% |
| głód |
|
7 | 4.29% |
| starość |
|
4 | 2.45% |
| Głosujących: 163. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#51 |
|
Reputacja: 10
|
U mnie tak samo. Za to jak ju wspominałam jest prawdziwy grad satelit.
Prrrroszę, niech ktoś przyłapie robale w akcji!!! Dla mnie ^_^
|
|
|
|
|
#52 |
|
Guest
|
Najgorsza top chyba satelita. Moi simowie umarli ze starości (Oliwka Widmo - przyjechała z pracy - i kopnęła w kalendarz..)
|
|
|
|
#53 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#54 |
|
Guest
|
wczoraj moją simkę zabił prąd
probowała naprawić TV no ale niestety, tak jest jak sie ma 0 techniki ehehpozdrawiam |
|
|
|
#55 | |
|
Guest
|
Cytat:
Najbardziej haniebna smiercia moim zdaniem jest smierc glodowa. Za to najfajniejsza ze starosci. |
|
|
|
|
#56 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
połóż się na trawie. w nocy, w dzień... jakkolwiek. U mnie za kazdym razem gdy ktoś się położy spada satelita, ale jak widać nie u wszystkich tak jest. Kurczę, wasze satelity spadają do moich ogródków
|
|
|
|
#57 | |
|
Guest
|
Cytat:
Moj sim siedzi w ogrodku patrzac w gwiazdy, i tak siedzi, siedzi, siedzi... w koncu wstaje i idzie sobie :/. Moze to zalezy od jakichs punktow w osobowosci, zeby spadla na niego satelita? Albo jak ma jakies radioaktywne mozliwosci? A moze ma byc wlaczony telewizor (przypuscmy ze maja satelitarna). Coz... Wampirencja, sprobuj zrobic filmik. Ave, Jav |
|
|
|
|
#58 |
|
Guest
|
U mnie też zawsze spada satelita, ale tylko dlatego, że pobrałam z modthesims2 takie coś, co warunuje tą funkcję... sorry, nie wiem, jak to się nazywa
Jak chcecie, mogę wkleić screena. Szkoda, że nie udało mi się jeszcze zobaczyć tego słynnego roju much, ale chyba nie jestem jedyna.
|
|
|
|
#59 | |
|
Guest
|
Cytat:
Ja próbowałam i błeeeeeee:\ Nie lubie gdy mi simy umierają.. Dla mnie najgłupsza jest śmierć z głodu i walnięcia przez satelite..
|
|
|
|
|
#60 |
|
Guest
|
o qrde! smierc przez muchy?! fuj... takiego czegos jeszcze nie mialem
satelita: http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=30682 najbardziej spektakularna smierc to zabicie przez satelite... najbardziej haniebna to... utopienie. PS. u mnie Mortimer Cwir mial raz bardzo zly nastroj, kazalem mu w nocy wyniesc smieci, wystraszyl go duch jego taty, Gwidona i nie umarl na zawal. dostal za to 3000 pkt. aspiracji .
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|