Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 10.01.2005, 15:25   #1
Fayy
Guest

Domyślnie

No nieźle mi się jeszcze coś takiego nie zdazyło..
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 10.01.2005, 15:30   #2
limonka_as
Guest

Domyślnie

Cytat:
A sprawdź dokładnie, jakie ma aspiracje, i jaki poziom aspiracji i samopoczucia...

aspiracje ma zlota a samopoczucie bardzo dobre (jak jest zle to uzywam obrazu energetyzujacego )
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.01.2005, 15:46   #3
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał limonka_as

aspiracje ma zlota a samopoczucie bardzo dobre (jak jest zle to uzywam obrazu energetyzujacego )
a mi się to zdarzyło i to dziecko nie jest zazdrosne, a zawstydzone. tak samo jak dziecko by weszło do pokoju rodziców gdy posuwają się do czegoś więcej niż tylko pocałunków. niektóre dzieci reagują aprobatą na okazywanie czułości pomiędzy rodzicami, inne są zawstydzone. sprawdź raczej punkty osobowości. otwarte simy nie powinny mieć problemów z tym, nieśmiałe pewnie tak.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.01.2005, 15:48   #4
Nikee
Guest

Domyślnie

Ile jeszcze osob bedzie mowic ze im sie cos takiego nie zdarzylo?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.01.2005, 15:52   #5
limonka_as
Guest

Domyślnie

zawstydzona?? a ja myslalam ze ona temu tak placze bo jest zazdrosna o ojca :\
tyle ze ona raczej nie jest niesmiala bo ma 9/10 punktow otwartosci i jej oboje rodzicow rowniez sa bardzo otwartymi simami

ale to dlaczego mialaby odrazu tak plakac z zawstydzenia??? bardziej mi tu pasuje zazdrosc...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.01.2005, 16:38   #6
kubasm
Guest

Domyślnie

dziwne mnie sie jeszcze cos takiego nie przytrafilo moze to z powodu jej osobowosci albo jakiegos zlego wspomnienia
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.01.2005, 18:50   #7
ReGiNa
Guest

ThumbsUp Czegoś takiego jescze nie było!

To raczej musiało być spowodowane że dziecko kiedy sie urodziło to ojciec sie wiecej opiekował to chya to :\
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.01.2005, 20:11   #8
Rosaly
Guest

Domyślnie

Kurczę, jak ja dawno tu nie byłam... Net się zepsuł i nie mogłam. A co do tematu: mnie matka była zazdrosna o córkę, jak ta się ściskała ze swoim chłopakiem. Pewnie nie zazdrosna, ale może uważała, że ta jeszcze jest za młoda.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.01.2005, 17:34   #9
kamaja
Guest

Idea

zazdrosna jej ale ona jest to jej ojciec i matka nie powinna być zazdrosna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.01.2005, 21:27   #10
Apple
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Rosaly
Kurczę, jak ja dawno tu nie byłam... Net się zepsuł i nie mogłam. A co do tematu: mnie matka była zazdrosna o córkę, jak ta się ściskała ze swoim chłopakiem. Pewnie nie zazdrosna, ale może uważała, że ta jeszcze jest za młoda.
Tak matki są bardzo wrażliwe na punkcie gorących pocalunków swoich dzieci i innych czułości w stosunku do klegów...tyle tylko,że matka nie jest zazdrosna tylko zła i próbuje skarcić sima-dziecko ...a mi się zawsze brechac chce jak te dzieciaki smiesznie reaguja na czułości swoich rodziców ..zasłaniaja twarz rękoma i sie tak smiesznie drą...
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania