|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Cytat:
aspiracje ma zlota a samopoczucie bardzo dobre (jak jest zle to uzywam obrazu energetyzujacego )
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Ile jeszcze osob bedzie mowic ze im sie cos takiego nie zdarzylo?
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
zawstydzona?? a ja myslalam ze ona temu tak placze bo jest zazdrosna o ojca :\
tyle ze ona raczej nie jest niesmiala bo ma 9/10 punktow otwartosci i jej oboje rodzicow rowniez sa bardzo otwartymi simami ale to dlaczego mialaby odrazu tak plakac z zawstydzenia??? bardziej mi tu pasuje zazdrosc... |
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
dziwne mnie sie jeszcze cos takiego nie przytrafilo moze to z powodu jej osobowosci albo jakiegos zlego wspomnienia
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
To raczej musiało być spowodowane że dziecko kiedy sie urodziło to ojciec sie wiecej opiekował to chya to :\
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Kurczę, jak ja dawno tu nie byłam... Net się zepsuł i nie mogłam.
A co do tematu: mnie matka była zazdrosna o córkę, jak ta się ściskała ze swoim chłopakiem. Pewnie nie zazdrosna, ale może uważała, że ta jeszcze jest za młoda.
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
zazdrosna jej ale ona jest to jej ojciec i matka nie powinna być zazdrosna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
#10 | |
|
Guest
|
Cytat:
...a mi się zawsze brechac chce jak te dzieciaki smiesznie reaguja na czułości swoich rodziców ..zasłaniaja twarz rękoma i sie tak smiesznie drą...
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|