![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Przyjeżdżają do mnie takie autobusy... Są pomarańczowo-Białe (mam4 gwiazdki) I z nich wychodzą ludzie... Włażą mi do domu... Potem pokazuje się, że im się nudzi( chmurka z tv, piłką itd.) Machają i... Nic nie robia! Z nimi też niema co zrobić! Kasuje ich Move_objects on ale... MAM ICH DOŚĆ! CO ROBIĆ!
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Nic sie nieda z nimi zrobic.to są twoi fani oni zawsze beda przyjeżdżać.
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
To może stań się miej sławnym simem takim np. z 3 gwiazdkami to może przestaną przyjeżdzać
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Powyżej trzech gwiazdek będą do ciebie przyjeżdżać, przecież gwioazdy prawdziwego życia mają tak samo...choć u mnie tylko wychodzili - robili zdjęcia- wracali. Kiedyś moja simka załatwiała się na dworze w wygódce i wszyscy tam pobiegli a kolejnego dnia jak czytałam gazetę (była pierwszą simką) to pisało:
Julia Kamera...cośtam cośtam...a na końcu SZOK! Myślałam ze padne ze śmiechu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Cóż...mnie kiljka razy przyjeżdżał taki autobus..., jednak czasem nikt z niego nie wysiadał, pewnie to błąd w grze...są nieraz w grze
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Blondi pewnie skasowałaś portal co?
|
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Do aut nie trzeba poratlu, ale jeśli skasujesz jakieś auto, to potem NIC nie przyjedzie. Czyli jeśli skasujesz taxi, to potem możesz cokolwiek i gdziekolwiek zamawiać, a i tak nie przyjedzie. Musisz się wtedy gdzieś przeproweadzić.
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|