|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Ech.. Moi malcy(a nawet nie tacy mali,ale nie ważne) często uciekają,ale jeszcze ani razu nie zostali złapani. Po ucieczce mają w obawach ,,zostać złapanym przez policje,'' ,,zostać złapanym przez rodziców.'' A w pragnieniach,,wymknąć się z domu z chłopakiem/dziewczyną.''
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Marto_13 to nie tak jeśli twój nastolatek będzie miał niskie kontakty z domowiczami to ucieknie i albo wruci po kilku dnach do domu albo go policja przywiezie
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
U mnie zaden nastolatek nie zostal przylapany ani przez policje ani przez rodziców
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Marto, Tobie chodzi o ucieczkę z domu czy o wymknięcie się? Aby nastolatek uciekł z domu musi mieć na masę kontakty z domownikami zaniżone (poniżej minusa) i chyba kiepski chumor. Zwykle wraca dopiero przed swoimi urodzinami.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Chodziło mi o to, żeby uciekł z domu i już nie wrócił. Ale z tego co mówicie, to chyba wraca. No nic. Dzięki za odpowiedzi!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
jeżeli np. jest sobie ojciec sim nazwijmy go Kazio i mama sim Kasia i córka/syn Marysia i Kazio zdradza Kasie, a Marysia wie o zdradzaniu ojca i widzi jak całuje sie z inną simka/kocha/przytula/gorąco całuje etc, to się wkurza i ma minusiki nad glowa. Jeżeli często zdarza się, ze widzi takie sytuacje, to wtedy ucieka. Jak to wygląda? Stoi sobie i nagle, w takim ubraniu jakim jest (u mnie simka była w kostiumie kąpielowym!) wybiega z domu, a nad glową ma kręcący sie obrazek tego patyka z tobołkiem (rodem z koziołka matołka ^^) i pojawia sie komunikat w prawym gornym rogu "Mam was dość! uciekam!" czy coś w tym stylu. Potem trzeba zawiadomic przez telefon o zaginieciu sima (telefon--> zawiadom o zagninieciu /imie sima/). Jeżeli minely 24 godziny od zaginiecia sim sam do domu raczej nie wroci. Tak bylo w moim przypadku, a zdarzyło mi sie tylko raz, ze uciekl z domu nastolatek. Tak jak ktos wczesniej wspomnial, simy wracaja czesto na swoje urodziny. Aha, i jeszcze jedno, aby ułatwić Wam popsucie stosunków nastolatka z rodzicem gorąco polecam takie coś co się zwie insimenator. Podejrzewam, ze na forum jest o tym gdzie napisane. poszukajcie. jak bny nie bylo to tutaj jest strona http://www.insimenator.net/ mozna sciagnac (http://www.insimenator.net/showpost....41&postcount=1 albo odrazu tutaj ![]() no to tyle, pozdrawiam i zycze powodzenia w uciekaniu z domu ![]() |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Służba w domu gwiazdy | Lori | The Sims 1: Rozszerzenia | 17 | 25.11.2003 21:30 |